Filistin'deki ajanların şok itirafları

Filistin'deki ajanların şok itirafları

Filistin hükümetinin başlattığı kampanya sonucu çok sayıda ajan pişmanlığını ilan ederek teslim oldu

Filistin İçişleri ve Ulusal Güvenlik Bakanlığı, Ramazan Bayramı'ndan sonra çok önemli bir basın toplantısı düzenleyeceğini ve geçtiğimiz dönemde ele geçirilen ajanların bazı itiraflarını açıklayacağını bildirdi.

İçişleri Bakanlığı, dün (4 Eylül Cumartesi) internet sitesinde konuyla ilgili yayınladığı bildiride, bayramın hemen ardından düzenlenecek basın toplantısında Siyonist İşgalciyle İşbirliğine Karşı Ulusal Mücadele Kampanyası'nın sonuçları hakkında bilgi verileceği ifade edildi.

Gazze'deki İsmail Heniyye Hükümeti İçişleri Bakanlığı, geçtiğimiz dönemde Siyonist işgal devleti lehine ajanlık yapanlara pişmanlık kapısı açmış, 8 Mayıs 2010 tarihinden 10 Temmuz 2010 tarihine kadar süren pişmanlıktan yararlanma süresi içerisinde işgalci ve işbirlikçileri tarafından aldatılan birçok ajan Filistin İçişleri Bakanlığı'na bağlı güvenlik birimlerine teslim olmuş ve pişmanlığını ilan etmişti.

Filistin İçişleri Bakanlığı'na bağlı güvenlik birimleri komutanlarından Abdullah Lafi, Siyonist İşgalciyle İşbirliğine Karşı Ulusal Mücadele Kampanyası'nın meyvesini verdiğini söylemişti.

Kampanyayla çeşitli alanlarda başarı sağlandığını ifade eden Lafi, en belirgin başarının pişmanlığını ilan eden ajanların sayısı ile pişmanlıktan yararlanan ajanların türü ve verdikleri tehlikeli bilgilerde kendini gösterdiğini söyledi.

timeturk.com

Etiketler :