Filmin arkasında Netanyahu var

Filmin arkasında Netanyahu var

Eski Filistin Devlet Başkanı Arafat'ın danışmanı Ebu Şerif, Hz. Muhammed'e (S.A.V.) hakaret içeren filmin arkasında Netanyahu'nun olduğunu söyledi.

Eski Filistin Devlet Başkanı Yaser Arafat 'ın danışmanı Bessam Ebu Şerif , yaptığı açıklamada, Netanyahu 'nun, Amerika 'da yaşayan zengin Yahudilere filmin finanse edilmesi konusunda talimat verdiğini öne sürdü.

Protesto gösterilerine yol açan filmin senaryo yazarı ve yönetmeni olduğu iddia edilen ''Sam Bacile '' takma adını kullanan kişinin, Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde emlak işleriyle uğraştığını ve zengin Yahudilerle irtibat halinde olduğunu ileri süren Ebu Şerif, ''Amerika ve İsrail arasında İran 'a düzenlenecek saldırı ile ilgili bir anlaşmazlık var. Filmin bir kısmının video paylaşım sitelerinde yayımlanması da ABD Başkanı Barack Obama'ya yapılan baskının bir göstergesidir. Aynı zamanda bu filmle, batıdaki Hristiyanlarla doğudaki Müslümanların arasında çatışma ortamı yaratılması hedefleniyor'' dedi.

Filmin 6 ay önce çekildiğini, yayınlanma zamanını da Binyamin Netanyahu'nun belirlediğini savunan Bessam Ebu Şerif, Amerikan Federal Soruşturma Bürosu'nu (FBI ) da filmin finansörlerini bulmak için soruşturma başlatmaya çağırdı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.