Fiorinoya 2 ödül geldi

Fiorinoya 2 ödül geldi

geçtiğimiz haftalarda başlanan ve sadece Bursa'da üretilen Fiat Fiorino, filo araçları konusunda uzman İngiliz “Fleet World” dergisince, “Yılın Yeni Ticari Aracı” seçildi.

Bursalı Fiorino'ya İngiltere'den iki ödül

İngiltere'de satışına geçtiğimiz haftalarda başlanan ve sadece Bursa'da üretilen Fiat Fiorino, filo araçları konusunda uzman İngiliz “Fleet World” dergisince, “Yılın Yeni Ticari Aracı” seçildi.

Aracın alım maliyetinin yanı sıra işletme giderlerini de önemle izleyen ve şirketlerin kârlılıkları konusunda yol gösterici rol oynayan Fleet World dergisi, her yıl işletmeler için kârlı iş ortağı olan araçları seçiyor.

Fleet World'ün editör ekibini oluşturan Ross Durkin, Ken Rogers ve John Kendall'ın yanı sıra jüri de yer alan George Emmerson, IBM, NHBC ve Black Horse Agencies gibi şirketleri filo alımı ve işletmesini yürütmüş profesyonel bir yönetici. Derginin editörü Kendall, “Fiorino, 610 kg'lik yük kapasitesi ve 2 bin 500 litre bagaj hacmiyle, küçük ticari araçlar sınıfında mükemmel bir kombinasyon sağlıyor. Fiat-PSA arasındaki işbirliğiyle oluşturulan motor seçenekleriyse çok uygun işletme gideri sunuyor” dedi.

Yine Bursa'da üretilen Doblo Cargo da, geçen ay Birmingham'da düzenlenen ticari araç fuarında yapılan oylamada “Yılın Küçük Van Aracı” seçilmişti. Doblo, bu ödülü yükleme hacmi ve ka-pasitesinin büyüklüğü sayesinde aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı