Fırtına ve kar bekleyen iller

Fırtına ve kar bekleyen iller

Bugün bazı bölgelerde fırtına ve kuvvetli yağış bekleniyor. Meteoroloji ani sele karşı uyardı. İşte fırtına ve yağış bekleyen iller!

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre; bugün bazı bölgelerde fırtına, bu akşam saatlerinden itibaren Marmara ve Ege'nin bazı kesimlerinde kuvvetli yağış bekleniyor.

FIRTINA GELECEK BÖLGELER

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan meteorolojik uyarıda,dün gece saatlerinden itibaren bugün Ege ve Batı Akdeniz bölgeleri başta olma üzere, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde lodos fırtınası beklendiği bildirildi.

KUVVETLİ YAĞIŞ ALACAK İLLER

Bu akşam saatlerinden itibaren Marmara'nın batısı (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir'in Ayvalık, Edremit, Burhaniye ilçeleri ve İstanbul'un batı çevreleri) ile Kuzey Ege kıyılarında, gece saatlerinde ise İstanbul başta olmak üzere Marmara bölge genelinde kuvvetli yağış öngörüldüğü kaydedildi.

Vatandaşlardan ve ilgililerden, ani sel, soba zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

KAR YAĞIŞI BEKLENEN İLLER

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan meteorolojik uyarıda, akşam saatlerinden itibaren Edirne ve Kırklareli, gece saatlerinde ise Balıkesir, Bilecik, Kütahya, Bolu, Düzce, Karabük, çevreleri ile İstanbul, Yalova, Bursa, Kocaeli, ve Sakarya'nın yüksek kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışının beklendiği bildirildi.

Etiketler :