Fişlendiler, cevapları komik oldu

Fişlendiler, cevapları komik oldu

Demokrasiye müdahale belgesinin aslını savcılara göndere subaydan gelen yeni mektuptaki listede fişlenen internet sitelerini arasında yer alan gencsiviller.net için grup muzipçe bir açıklama yaptı...

Demokrasiye müdahale belgesinin aslını savcılara göndere subaydan gelen yeni mektupta TSK'nın bazı internet sitelerini fişlediği iddia ediliyor. Bu siteler içerisinde yer alan www.gencsiviller.net'in "Savaş karşıtı" olarak gösterilmesi üzerine Genç Siviller'den esprili bir yanıt geldi: "Bizi bir tek Genekurmay anladı, ona yanarız."

Fişleme iddiasında yer aldığı belirtilen www.gencsiviller.net isimli internet sitesi yöneticileri, bu iddialara yine siteden yapılan yazılı açıklama ile verdi. Açıklamada şöyle denildi: "Genç Siviller'e 'Şucu bucu' diyenlere en net cevap Genelkurmay'dan geldi. Genç Siviller şucu bucu değil. Savaş karşıtı. Evet, biz, savaşlar olmadan, militarizm olmadan bütün meselelerin daha kolay çözülebileceğine inanan dünyalılarız. Bizi bir tek Genelkurmay anladı, biz ona yanıyoruz."


Etiketler :