FLAŞ! CAS yürütmeyi durdurma kararı aldı

FLAŞ! CAS yürütmeyi durdurma kararı aldı

UEFA Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçe için 2 yıl süreyle UEFA müsabakalarından men yönündeki kararın yürütmesi CAS tarafından durduruldu.

UEFA Tahkim Kurulu'nun Fenerbahçe için 2 yıl süreyle UEFA müsabakalarından men yönündeki kararın yürütmesi CAS tarafından durduruldu. 
   
İŞTE KAP'A YAPILAN AÇIKLAMA 

UEFA Tahkim Kurulu'nun Kulübümüzün 2 yıl süreyle UEFA müsabakalarından men yönündeki kararın yürütmesi CAS tarafından durdurulmuştur. 
 
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz. 

HİSSELER YÜKSELDİ 
 
Fenerbahçe CAS'tan gelen bu bilgiyi KAP'a gönderilen açıklama ile duyurdu. Açıklamanın ardından hisseleri yüzde 10.55 artışla 30.40 TL'ye çıktı.

Fenerbahçe ön elemeyi geçerek Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalırsa kasasına minimum 20 milyon euro para girecek. Bu da Fenerbahçe'nin son yıllarda Avrupa'dan elde ettiği en büyükgelir olacak. Bu gelirler arasında bilet hasılatı, UEFA ödül primi ve lisanslı ürün satışı da bulunuyor. 
  

  FENERBAHÇE'YE DEV MÜJDE
  Aziz Yıldırım FB Tv'de yaptığı açıklamada önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde yer alacağını belirtti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.