FLAŞ! Yeni aslan imzaya geliyor!

FLAŞ! Yeni aslan imzaya geliyor!

Culio transferindeki gelişmelerin bir kopyası şu saatlerde yaşanıyor. Edinilen bilgilere göre Bogdan Stancu bugün takım arkadaşlarına idmanın ortasında veda etti ve İstanbul'a geldi.

Ara transfer dönemindeki hareketlerine hız veren Galatasaray bir yabancı transferini daha bitirmek üzere. Romanya'nın Steau Bükreş takımında forma giyen 23 yaşındaki forvet oyuncusu Bogdan Sorin Stancu bugünkü idmanı yarım bırakarak takımarkadaşlarına veda etti ve İstanbul'a geldi 
 
Rumen medyasında ve özellikle mikro blog sitesi twitter'da Rumen muhabirlerin verdiği bilgiye göre Stancu'nu menajeri Gigi Becali bugün İstanbul'a geldi ve sarı-kırmızılı kulüple kıyasıya bir transfer pazarlığı içinde.

Oyuncunun haklarının yüzde 50'sini elinde bulunduran Becali'nin Galatasaray'dan istediği rakam ise 6 milyon avro. Galatasaray'ın Stancu için ilk teklifinin 4 milyon avro olduğu, transferini sıkışmasından sonra sarı-kırmızılı kulübün rakamı artırdığı ve iki takımın ortak bir noktada anlaştığı belirtiliyor. Bu rakam söylentilere göre 4.5 milyon avro civarında...
 
Öte yandan Steaua Bükreş yöneticilerinin ise yapılan anlaşma sonrasında Galatasaray'ın transferi açıklamamasını rica ettikleri ve gün içinde Steaua yetkililerinin bir basın toplantısıyla Stancu'nun ayrılığını duyuracağı ifade ediliyor.  

CULIO TRANSFERİNDE BUNLARI YAŞAMIŞTIK

Galatasaray ara transferde ikinci hamlesini Romanya'nın Cluj takımından Emmanuel Culio'yu transfer ederek yaparken, Arjantinli oyuncunun transferinde de aynı gelişmeler yaşanmış ve kısa süre içinde Culio'nun transferi iki kulüp tarafından da açıklanmıştı. 

KISACA 
 
2008 yılından beri Steaua Bükreş forması giyen Stancu oynadığı 72 maçta 32 gol kaydederken geçtiğimiz yıl 15 gol kaydederek çok formda bir sezon geçirdi. Genç oyuncu Romanya Milli Takımı formasını ise sırtına 5 kez geçirdi.

75 kg, 1.82 boyuncaki Rumen oyuncu 2010/2011 sezonunda Romanya 1.Ligi'nde Steau Bükreş ile şu ana kadar 18 maçta 13 gollük bir performans sergiledi. Zaman zaman attığı spektülar gollerle de bilinen Stancu II.forvet olarak da görev yapabiliyor. "Kedi" lakaplı oyuncu Rumen futbolunun yükselen yeni değerlerinden biri.

İlginç tesadüflerden biri ise Galatasaray'ın Newell's Old Boys'tan ödeme planındaki anlaşmazlık sebebiyle bir türlü transfer edemedi Mauro Formica'nın da lakabının "kedi" olması. Görülen o ki Galatasaray başka bir "kediyi" Aslan yapmak üzere...

 
İşte Stancu'nun birbirinden güzel golleri:


 

Etiketler :