FONEX AB Kalite ÖDÜLÜ ALDI

FONEX AB Kalite ÖDÜLÜ ALDI

Fonex, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Avrupa Birliği (AB) Kalite Ödüller Zirvesi’nde kaliteli üretim anlayışından dolayı ödüle layık görüldü.

vrupa Birliği (AB) Kalite Ödülleri Zirvesi kapsamında, Tüketici Akademisi tarafından çeşitli üniversitelerin görüşleri alınarak gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre kalite ve inovasyon uygulamalarında AB normlarını uygulayarak örnek teşkil eden markalar ödüllendiriliyor. `2011 AB Kalite Ödülü`nü kazananlara da ödülleri Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen törenle verildi. İş, sanat ve medya dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getiren törende Fonex Kozmetik de kaliteli üretim anlayışı dolayısıyla ödül kazandı. Fonex Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Kadir Bıyıklı ödülü, Tüketici Akademisi Kurucu Başkanı Fahri Ustaoğlu’ndan aldı. Kadır Bıyıklı, Fonex Kozmetik olarak uluslararası standartlarda üretim yaptıklarını ve kaliteden ödün vermeyerek yurt içinde ve yurt dışında başarı kazandıklarını söyledi.

 

Açılış konuşmasını Tüketici Akademisi Kurucu Başkanı Fahri Ustaoğlu’nun yaptığı törende sunuculuğu ise Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Carolin‘i, Wilma Elles yaptı. Zirvede, yaklaşık 50 kurum ve markaya çeşitli kategorilerde AB standardında kaliteli üretim yaptıklarından dolayı ödüller verildi. Katılan ünlü konukların şarkılarıyla da renk kattığı gece eğlenceli anlara sahne oldu.

 

Gecede Hadise, Gülşen, Petek Dinçöz, Tuğba Ünsal, Tuğba Ekinci, Şevval Sam gibi ünlü isimler de ödüle layık görüldü. Doğum günleri aynı gün olan Petek Dinçöz ile Gülşen'e doğum günü pastası sürprizi yapıldı. İki ünlü, Hadise ile birlikte sahnede pasta kesip, şarkı söyledi.

 

 

Zirvede AB standartları konuşuldu

Kalite ödülleri öncesinde yapılan 3. Uluslararası AB Kalite Zirvesi’nin açılış konuşmasını Tüketici Akademisi Kurucu Başkanı Fahri Ustaoğlu yaptı. Tüketici Akademisi Başkan Yardımcısı Dr. Necip Uludağ, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eser Karakaş, Başbakanlık Gümrük Müsteşarı Ziya Altunyıldız, Star Gazetesi Yazarı İktisatçı Prof. Dr. Mahir Kaynak, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eser Karakaş, İktisadi Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Kabaalioğlu, Bahçeşehir Üniversitesi AB İlişkileri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cengiz Aktar, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Yaşar Erdinç gibi alanında uzmanlaşmış isimler, "AB-Türkiye ve Reformlar" ile "AB ve Türkiye‘nin Geleceği" konu başlıklarında düzenlenen konferanslarda katılımcıları bilgilendirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.