Forlan Fener'e

Forlan Fener'e

Atletico Madrid bu sezonun gol kralı Forlan için 18 milyon euro isterken, yıldız oyuncu da 4 yıllık sözleşme talep etti.

Geçen sezon İspanya'nın gol kralı Güiza'yı alan F.Bahçe, La Liga'nın bu sezonki gol kralı Diego Forlan'ı da transfer etmek istiyor. Güiza'nın yanına çok kaliteli bir golcü arayan F.Bahçe, geçen yıl da bir ara gündemine gelen Atletico Madrid'li Forlan için tekrar atağa kalktı. Sarılacivertliler, Atletico Madrid'le temaslara başlarken İspanyol kulübü, sözleşmesi 2011'de bitecek olan Forlan için 18 milyon euro bonservis bedeli istedi.

Bu rakamı aşağı çekmeye çalışan F.Bahçe, Forlan'ın yetkili FIFA menajeriyle de görüşmelere başladı. İspanya'da 32 golle bu sezon gol kralı olan, aynı zamanda Avrupa'da Altın Ayakkabı ödülünü kazanan 30 yaşındaki Forlan'ın F.Bahçe'ye dört yıllık sözleşme şartı koştuğu öğrenildi.

Yeni teknik direktör Daum'un da Forlan için "Biliyorum, Forlan'ı almak hiç kolay değil ama onu takımımda görmeyi çok isterim" dediği belirtildi. F.Bahçe, Diego Forlan'ı da transfer ederse takımdaki gol kralı sayısı dörde çıkacak. İki sezon önce Alex'in, bir önceki sezon Semih'in gol kralı olduğu F.Bahçe'ye geçen sezon da İspanya'nın gol kralı Güiza gelmişti.

Etiketler :