Fransız spikerin büyük gafı

Fransız spikerin büyük gafı

UEFA Kupası'nda Galatasaray ile Bordeaux futbol takımları arasındaki maçı stat yerine Paris'te stüdyodan anlatmaya kalkışan Fransız spiker öyle bir gaf yaptı ki tüm Fransa'ya rezil oldu.


Karşılaşmayı televizyondan izleyen Fransız taraftarlar, spikerin büyük gafına şahit oldu.

Maçı İstanbul Ali Sami Yen Stadı yerine, Paris'teki stüdyodan aktaran ''W9'' kanalınını spikeri, Bordeaux'nun ikinci golünü çok geç fark etti. Golün ofsayt olduğu için iptal edildiğini anlatan spiker, Bordeaux'nun üçüncü golünden sonra durumun 3-2 Galatasaray lehine olduğunu söyleyerek, takımlarının tur atlamak için, üçüncü gole ihtiyacı olduğunu belirtti.

Ekranda, durumun 3-3 olduğunu gören ve kendisine gelen uyarıları fark eden spiker, 5 dakika gecikmeyle de olsa ikinci golün nizami sayıldığını söyledi.

Dalgın spiker hatasını düzeltmek için, bu sefer de ikinci golün ardından Galatasarayfutbolcuların santra vuruşu yapmalarını göstermeyen Türk canlı yayın yönetmenini suçladı.

Fransız spikerin, Bordeaux'nun nizami sayılan golü için, yavaş çekiminle gösterildiği sırada ''gerçekte ofsaytı'' demesi de dikkati çekti.


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :