Fransız vekile bir tepki de Türk hackerlardan

Fransız vekile bir tepki de Türk hackerlardan

Fransa parlamentosunda kabul edilen soykırım inkar yasa tasarısının mimarının sitesi hacklendi

 Fransa Parlamentosu tarafından kabul edilen ve soykırımı inkar edenlere para ve hapis cezasını içeren yasa tasarısının mimarı Valerie Boyer'in kişisel web sitesi (valerie-boyer.fr) Türk hacker grubu "Grayhatz" tarafından hacklendi.

TASARIYI PROTESTO ETTİLER

Grayhatz Hacker Grubu hackledikleri sitenin anasayfasına Türkçe ve ingilizce mesaj bırakarak Fransa parlamentosunda kabul edilen tasarıyı protesto ettiler.

"O KADAR İKİ YÜZLÜSÜNÜZ Kİ.."

Sitenin girişine konulan ve Türkçe ile İngilizce olarak yer alan mesajda tasarının Mimarı Valerie Boyer sert bir dille eleştirilirken tasarıyı onaylayan milletvekilleri için de "iki yüzlü" gibi ifadeler kullanıldı.

İşte Türk hackerların Valerie Boyer'in kişisel web sitesine bıraktığı o mesaj;

O kadar düşünce özgürlüğüne saygılı bir ülkesiniz ki! "Ermeni Soykımı Diye Birşey Yoktur" diyerek bir gerçeği dile getiren birinin hapse atılmasının yolunu açıyorsunuz. O kadar iki yüzlü bir yönetiminiz var ki bizim yüzümüze karşı başka; diğer ülkelere karşı başka konuşuyorsunuz. Sizin meclisiniz önce kendi sorunu olan Cezayir de yaptığı insanlık suçu olan soykırımınızı konuşsun! Biz biliyoruz ki Türkiye de yaşayan Ermeniler sizin ülkenizde yaşayan ve diyasporadan nemalanan Ermeni lerden çok daha farklı! Siz diyaspora Ermenileri Devlet arşivlerini açıp gerçeklerle yüzleşemeyecek kadar korkaksınız. Siz Fransızlar oy için gerçekleri hiçe sayan zavallılarsınız!

 

ensonhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum