Fuar lüleburgaz'da açıldı

Fuar lüleburgaz'da açıldı

Kırklareli Lüleburgaz ilçesinde 1. Trakya Auotoshow Fuarı törenle açıldı. Fuarda otomobillerin yanı sıra ev modası ve yapı ürünleri de sergileniyor.

Birinci Trakya Autoshow açıldı

Kırklareli Lüleburgaz ilçesinde 1. Trakya Auotoshow Fuarı törenle açıldı. Fuarda otomobillerin yanı sıra ev modası ve yapı ürünleri de sergileniyor.

Rnkly Fuarcılık tarafından organize edilen fuarın açılışını Belediye Başkan Vekili Dr. Şehbender Öztürk ve Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz yaptı.

Lüleburgaz Belediyesine ait kapalı Pazar yerinde açılan Autoshow Fuarında otomobillerin yanı sıra ev modası ve yapı ürünleri de teşhir ediliyor.

Autoshow fuarındaki Mercedes, Opel, Chevrolet, Renault, Dacia, Daıhatsu, Ssang Yong, Honda, Toyota, Isuzu ve Citroen firmalarının otomobillerini mankenler Sezen Tosun ve Nadya Bondan tanıtıyor.
Renkly Fuarcılık Genel Müdürü Serhan Bildirici, Trakya'da ilk kez bir otomobil fuarı düzenlendiğini söyledi.

Trakya'da yapı, mobilya ve tarım teknoloji alanında verdikleri fuarcılık hizmetlerine bu yıl otomobil fuarını da eklediklerini anlatan Bildirici, 2 yıllık fuarcılık hizmetleri deneyimlerini başarılı organizasyonlarla taçlandırdıklarını ifade etti.

Fuarlarda Lüleburgaz'ın merkez olarak seçilmesinde, Lüleburgaz'ın sanayileşmesinin etken olduğunu bildiren Bildirici, ''Lüleburgaz coğrafi açıdan Trakya'nın tam orta noktasıdır ve bütün merkezlere eşit uzaklıktadır. Sanayileşmesinin verdiği öncelik, merkez olma noktasında Lüleburgaz'a bir artı kazandırmaktadır'' dedi.

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Belgin Canan da, fuarın bölgeye katkısının büyük olacağını ifade ederek, ''1. Otomobil Fuarı bölgemiz için faydalı olacaktır. Fuar Lüleburgaz'a büyük bir hareketlilik kazandıracaktır. Bu hareketlilik sayesinde hem esnafımız hem de fuara katılan firmalar kazançlı çıkacaktır''dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı