G. Antep Emniyet MÜDÜRLÜĞÜ'ne tepki

G. Antep Emniyet MÜDÜRLÜĞÜ'ne tepki

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Gaziantep İl Başkanlığı tarafından Gaziantep Emniyet Müdürlüğü giriş kapısı girişine asılan Ak Parti bayrağı Saadet Partisinin tepkisini çekti.

Saadet Partisi Gaziantep İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Muhammed Muzaffer KAYA " Böyle bir uygulama ancak dikdatörlükle yönetilen rejimlerde olur" dedi.
 
Başkan Kaya konuyla ilgili ; Partililerimiz tarafından buyuk bir emekle asılan Saadet Partisi bayraklarımız iktidar partisi Ak Parti  ve kolluk kuvvetlerince hiçbir haklı gerekçe sunulmadan indirilmektedir.
 
Bugüne kadar hep barış,huzur ve saygı ile seçim süreçlerinin atlatıldığı Gaziantep şehrimizde ne yazık ki iktidar partisi tarafından leke çalınmak istenmektedir. Bizler Saadet Partisi olarak şehrimizin olumsuz olaylarla anılmaması için Ak Parti'nin tüm tahriklerine buyuk bir sabır göstermeye özen gösterdik ama kolluk kuvvetlerimizin de Ak Partinin birer gençlik kolları üyesi gibi partizan bir tutum içinde olmasınıda buyuk bir talihsizlik olarak değerlendiriyoruz.
 
Şehrimizin asayış ve güvenliğinden sorumlu Gaziantep Emniyet Müdürlüğümüzün giriş kapısı kısmına Ak Parti bayrakları asılarak adeta bir Ak Parti seçim koordinasyon merkezi haline çevrilmesine göz yuman kolluk kuvvetlerimizi  esefle kınıyoruz. Böyle bir çifte standartlı uygulama  ancak diktatörlükle yönetilen ülkelerde olur.
 
Bu yaşanan skandallar Gaziantep halkımızın gözü önünde cereyan etmektedir ve inanıyoruzki halkımız en iyi tepkiyi 12 Haziran sabahında gösterecektir. dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.