G.Antepspor Brezilya'da manşetlerde!

G.Antepspor Brezilya'da manşetlerde!

Gaziantepspor'un, Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımında oynayan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Wagner Ferreira Dos Santos'u renklerine bağlaması Brezilya basınında manşetlerden duyuruldu

-WAGNER TRANSFERİ BREZİLYA BASININDA-

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına daha güçlü bir kadro ile girmek isteyen Gaziantepspor, Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımında oynayan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Wagner Ferreira Dos Santos ile 4,5 yıllık anlaşmaya varması bu oyuncunun takımı olan Sao Paolo'da hayal kırıklığına neden oldu.

Brezilya basını, Wagner'in Gaziantepspor'a transferini gündem yaptı. Wagner Ferreira Dos Santos'un Gaziantepspor'a transfer haberini ''sansasyonel bir transfer'' olarak duyuruldu. Brezilya'da birçok kulübün transfer listesinde bulunan Wagner'in Gaziantepspor'u tercih etmesi Brezilya'da büyük yankı uyandırdı.

Terra Gazetesi, ''Wagner São Paulo ve Atletico-MG kulüplerinin resmi teklifine rağmen tercihini Türk takımı Gaziantepspor'dan yana kullandı'' görüşüne yer verirken, Yahoo Esportes Gazetesi, ''Wagner Türk takımıyla anlaştı ve Brezilya'dan gelen teklifleri reddetti'' diye yazdı.

Band News Gazetesi ise, ''Brezilya'da Sao Paolo ile görüşen Wagner Gaziantepspor'a imza atarak Brezilya ekibini hayal kırıklığına uğrattı'' yorumunu yaptı.

Sao Paulo, Flamengo ve Atletico-MG takımlarının transfer listesinde olan orta saha oyuncusunun şu anda Brezilya'da olduğu görüşlerine yer verildi.

Gazeteler, ancak Lokomotiv Moskova ile de anlaşan Gaziantepspor'un sansasyonel bir transfere imza attığını yazdı.

Wagner'in yeni takımı olan Gaziantepspor'un kampına 4 Ocakta katılması bekleniyor. 

Etiketler :