G.Saray, Beşiktaşlı kaleciyi bitirdi

G.Saray, Beşiktaşlı kaleciyi bitirdi

Cimbom, Beşiktaş kalecisi Hakan Arıkan’la anlaştı. Siyah-Beyazlılar’la mayıs sonu sözleşmesi biten oyuncuya bonservis bedeli ödenmeyecek.

Galatasaray’dan sürpriz transfer... Son 2 sezondur De Sanctis ve Leo Franco konusunda yaşanan hayal kırıklığı, Sarı-Kırmızılılar’ın rotasını yeniden değiştirdi. Özellikle F.Bahçe maçında yediği hatalı golle kadro dışı kalan Leo Franco’nun yerine kaleci arayışına giren ve bu konuda adeta daldan dala konan G.Saray, sonunda aradığı kaleciyi Türkiye’de buldu. Sarı-Kırmızılılar, mayıs ayında Beşiktaş’la sözleşmesi sona erecek olan 28 yaşındaki file bekçisi Hakan Arıkan’la kesin bir şekilde anlaşmaya vardı. Aykut ve Ufuk’u kadrosunda bulunduran ve yeni sezonda kalesini yerli bir kaleciye teslim etmek isteyen Galatasaraylı idareciler, 3. bir yerli için giriştiği harekâtı Hakan’la tamamladı.

BEŞİKTAŞ’IN ‘KAL’ TEKLİFİNE REST
Yabancı kaleciden ağzı yanan Sarı-Kırmızılılar için Hakan macerası yaklaşık 1 ay önce önce başladı. Geçtiğimiz hafta olayın farkına varan Beşiktaş yönetiminin Hakan’la masaya oturduğu ve ‘yeni sözleşme’ teklifinde bulunduğu belirtilirken, genç kalecinin buna yanaşmadığı ortaya çıktı. Siyah-Beyazlılar’ın “Kal” isteğine ‘ret’ cevabı veren kaleci Hakan Arıkan’la son defa daha temasa geçen Galatasaray’ın oyuncuyla anlaşma sağlayarak transferi sonlandırdığı dile getirildi.

2. GÖKHAN VAKASI
Galatasaray, Beşiktaş’a bunu hep yapıyor... Sarı-Kırmızılılar, geçen yıl da Beşiktaş’ın elinden Gökhan Zan’ı tek kuruş ücret ödemeden kapmıştı. Hakan Arıkan’da olduğu gibi Gökhan’ın da biten sözleşmesinden faydalanan  G.Saray, Zan’ı kadrosuna bonservis bedeli ödemeden kattı. Bu durum iki kulüp arasında gerginliğe yol açmasına rağmen Cimbom, bu yıl da aynı hareketi tekrarlayarak bu defa Kartal’ın elinden Hakan Arıkan’ı aldı.

Etiketler :