G.Saray D.Bakır deplasmanında

G.Saray D.Bakır deplasmanında

Turcell Süper Lig'de haftanın kapanış maçında Galatasaray, son dönemin tartışılan takımı Diyarbakırspor karşısına çıkıyor.

Turkcell Süper Lig'de haftanın kapanış karşılaşmasında Galatasaray, Diyarbakırspor'a konuk olacak.

Fenerbahçe karşılaşması sonrasında camiada esen karamsar hava arka arkaya gelen galibiyetler ile dağıldı. Fenerbahçe'nin haftayı sahaya çıkmadan 3 puan ile kapatmıs olması sarı kırmızılar için bir baskı yaratabilir. Galatasaray'da Keita ve Mustafa Sarp cezaları nedeniyle deplasmanda forma giyemeyecek. Baros'un sakatlığında ise Frank Rijkaard forvet hattında yine ligin en golcü oyuncusu Shabani Nonda'ya görev verecek.

Bu sezonun en çok tartışılan takımı olan Diyarbakırspor, ilk önce Fenerbahçe ardından Bursaspor ve Gaziantepspor karşılaşmaları ile medyada sıkça yer buldu. Bu güne kadar ligde Galatasaray ile 20 kez karşı karşıya gelen Diyarbakırspor sadece 2 kez galip gelirken 14 kez sahadan mağlup ayrıldı.

Ev sahibi ekipte Ayman ve Barış Galatasaray'a karşı cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. Güneydoğu temsilcisinde Tazemeta ve Mendoza attıkalrı 4 golle takımlarının en golcü isimleri

Muhtemel onbirler

Diyarbakırspor: Espinoza ,Tolga, Bassem Abbas, Diallo, Abdullah Çetin, Adnan, Şener, Erdinç, Erdal Güneş, Mendoza, Tazemeta

Galatasaray: Leo Franco, Sabri, Gökhan Zan, Servet, Hakan Balta, Barış, Mehmet Topal, Ayhan, Kewell, Arda, Nonda

Hakem: Tolga Özkalfa, Baki Tuncay Akkın, Ekrem Kan
Stat: Atatürk
Saat: 20.00
Yayın: Lig TV

Etiketler :