G.Saray Kaptanıyla Kazandı

G.Saray Kaptanıyla Kazandı

Galatasaray, Antep deplasmanından 3 puanla döndü.

Frank Rijkaard'lı Galatasaray, 2009-2010 sezonuna güzel futbol ve 3 puanla başladı. Sarı-kırmızılı ekibi, ligin ilk haftasında Gaziantepspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti.

Galatasaray, maçın 7. dakikasında Arda Turan'ın golüyle öne geçti. Sarı-kırmızılılar 20. dakikada Mustafa Sarp'ın attığı golle farkı 2'ye çıkarttı. 37. dakikada Julio Cesar Da Silva Souza attığı muhteşem golle fark 1'e indi. Maçın ikinci yarısında oyun ortada giderken 84. dakikada Nonda, kendisinin 1. takımının 3. golünü attı. Bu golün ardından atak geliştiren Gaziantepspor kazandığı penaltıyı Tabata gole çevirdi ve maçın skorunu belirledi.

Sarı-kırmızılı ekipte, genç kaptan Arda Turan'ın oyunu göz doldurdu. Arda takımının attığı 3 golde 2 asist, 1 gollük katkı sağladı.

Maçın erken saatte oynanmasından dolayı ilk yarı ve ikinci yarıda sıcak havadan etkilenen ve çok yorulan oyuncular için su molaları verildi.

Sezona ilk 5'i hedefliyerek başlayan Gaziantepspor, evinde aldığı yenilgiyle sezona kötü başladı.


-GAZİANTEPSPOR: 2 - GALATASARAY: 3-

Stat: Kamil Ocak
Hakemler: Bünyamin Gezer, Asım Yusuf Öz, Hüseyin Fidan
Gaziantepspor: Mahmut, Murat Ceylan, Mehmet Yozgatlı (Dk. 46 Ümit), Zurita, Tabata, Deumi, Olcan, Hakan Bayraktar(Dk. 68 Erman Özgür), Beto, Julio Cesar, Da Silva (Dk. 83 İbrahim Ferdi)
Galatasaray: Franco, Gökhan Zan, Aydın, Arda Turan(Dk. 89 Barış Özbek ), Keita (Dk. 55 Kewell), Milan Baros(Dk. 68 Nonda), Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Hakan Balta, Sabri, Servet Çetin
Goller: Dk. 7 Arda Turan, Dk. 21 Mustafa Sarp, 84 Nonda (Galatasaray), Dk. 37 Da Silva, Dk. 90 Tabata (Penaltıdan) (Gaziantepspor)
Sarı Kartlar: Dk. 90 Arda Turan (Galatasaray)

Etiketler :