G.Saray, Necati ile anlaştı mı?

G.Saray, Necati ile anlaştı mı?

Galatasaray'ın eski golcüsü Necati Ateş ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Lig TV'nin son dakika bandıyla geçtiği habere göre, Galatasaray, Medical Park Antalyaspor'dan eski oyuncusu Necati Ateş ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Sarı-kırmızılı kulüp Necati Ateş için Antalyaspor'a Ali Turan'ı verdiği, Serdar Özkan için ise ikna çalışmalarının sürdüğü belirtildi. Bu transferle ilgili olarak ise Medical Park Antalyaspor cephesinden bir açıklama geldi. 

Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Necati Ateş'in Galatasaray ile anlaştığı yönündeki iddialara ilişkin, ''Bize ulaşan resmi birşey yok. Bunlar kamuoyu yaratma çalışmaları'' dedi.

Hasan Akıncıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı internet sitelerinde yer alan ve Necati Ateş'in Ali Turan ve Serdar Özkan'a karşılık Galatasaray ile anlaştığı yönündeki iddialara ilişkin, ne Necati Ateş'ten, ne menajerinden, ne de Galatasaray'dan kendilerine ulaşan resmi bir teklifin ve bilginin olmadığının altını çizdi.

Akıncıoğlu, ''Necati bizim futbolcumuz ve kendisi de gayet mutlu. Biz de bu söylentileri herkes gibi ortalıktan duyuyoruz'' dedi.

"BU TRANSFERLE İLGİLİ BİLGİM YOK"

Almanya'da bulunan Necati Ateş'in menajeri Harun Arslan ise editörümüz Hilmi Sever'e konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Arslan, şu ana kadar kendisine bu konuyla ilgili hiçbir bilgi verilmediğini ve bu transfer girişiminden haberdar olmadığını belirtti.
 

sporx.com

Etiketler :