G.Saray ve Trabzon'un muhtemel 11'i

G.Saray ve Trabzon'un muhtemel 11'i

TT Arena'da oynanacak dev maçta Galatasaray ve Trabzonspor'un sahaya çıkacak ilk 11'leri hemen hemen belli oldu.

Süper Final Şampiyonluk Grubu 4. hafta maçındaTrabzonspor'u konuk edecek olan Galatasaray, bu maçı da kayıpsız tamamlamak istiyor.


Geride kalan 3 maçta Beşiktaş'ı yenip
, Fenerbahçe'ye mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, ardından deplasmanda yenmeyi başardığı Trabzonspor'a karşı, Türk Telekom Arena'da puan kaybı yaşamamanın planlarını yapıyor.

 

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda son 3 maç öncesi 45 puanla lider durumda bulunan ''Cim-bom'', 43 puanla kendisini yakından takip eden ezeli rakibi Fenerbahçe'nin liderlik şansı yakalamasına izin vermemek için, Trabzonspor'u yenmek zorunda.

 

-Trabzonspor'a bu sezon yenilmedi-

Galatasaray, bu sezon Trabzonspor'la yaptığı 3 lig maçında da rakibine karşı yenilgi yüzü görmedi.

 

Normal sezonda yaptığı ilk maçı deplasmanda 3-0 kazanan sarı-kırmızılılar, Türk Telekom Arena'da ise rakibiyle 1-1 berabere kalırken, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'ndaki ilk maçını da yine deplasmanda 4-2 yenmesini bildi.

 

Üç maçta bordo mavili ekibe 8 gol atan ''Cim-bom'', kendi kalesinde ise 3 gole engel olamadı.

 

-Selçuk İnan'ın performansı yüz güldürüyor-

Trabzonspor maçı öncesi Galatasaray takımının en önemli silahı, yüksek form grafiğini devam ettiren Selçuk İnan olarak dikkati çekiyor.

 

Özellikle duran toplarda oldukça etkili olan ve frikik vuruşlarından bu sezon 5 gol kaydeden Selçuk, sarı-kırmızılı formayla rakip fileleri 13 kez havalandırarak, 12 gollü Johan Elmander'i geçip takımının en golcü ismi durumuna geldi.

 

Özellikle Elmander'in son haftalardaki gol suskunluğunun yarattığı sıkıntı, Selçuk İnan'ın artan performansıyla biraz olsun azalırken, son Trabzonspor maçında 2 gol bularak kalitesini bir kez daha ortaya koyan Necati Ateş de sarı-kırmızılı taraftarların yüksek beklenti içinde olduğu bir diğer oyuncu.

 

-Olası 11-

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Trabzonspor karşısında son 2 maçtaki ilk 11'inde bir değişiklik yapması beklenmiyor.

 

Sarı-kırmızılıların, Trabzonspor maçında, Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Engin Baytar, Melo, Selçuk İnan, Emre Çolak, Necati Ateş ve Elmander olası 11'i ile sahada olması öngörülüyor.

 

Türk Telekom Arena'da saat 20.00'de başlayacak olan mücadeleyi hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

 

-Trabzonspor cephesi-

Süper Final'in ilk haftasında 15 Nisan'daki Fenerbahçe maçında burnu kırılan ve ameliyat olduktan sonra düzelen Burak Yılmaz da 2 maç aradan sonra kadroya alındı. Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında yer alamayan ligin en golcü oyuncusu maçta bordo-mavili takımın gol ümidi olacak.

 

-İlk galibiyetini hedefliyor-

 

Galatasaray ile yaptığı 3 lig maçında 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Trabzonspor, rakibi karşısında bu sezon ilk galibiyetini almanın hesabını yapıyor.

 

Sarı-kırmızılı takıma normal sezonun ilk maçında 3-0 mağlup olan ikinci maçta deplasmandan 1-1 beraberlikle dönen bordo-mavililer, Spor Toto Süper Final'de ise sahasında 4-2 mağlup olmuştu.

 

-Trabzonspor'un muhtemel 11'i-

Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Celustka, Zokora, Colman, Olcan, Alanzinho, Adrian ve Burak

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.