G.Saray'dan Arda'ya son nokta!

G.Saray'dan Arda'ya son nokta!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan transfer açıklaması

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Galatasaraylı İş Adamları ve Yöneticileri Derneği'nin (GSYİAD) düzenlediği iftar yemeği sırasında konuştu. Aysal, gündeme ve transfere dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Güçlerinin her sene biraz daha arttığını söyleyen Aysal, "Galatasaray'da her şey güzel. Her yıl bir üstüne koyayak gidiyor. Bu yılımız biraz daha iyi geçti. Tüm ümidimiz bu yaz sezonunda önümüzdeki sezona hazırlanmak. Bu yıl da başarılı olacağımıza inanıyorum. Galatasray'a yakışan bir dönem geçirmiş olacağız. Daha derli topluyuz, telaşsısız, bütün kararlarımızı ince eleyip sık dokuyarak vermeye çalıştık" dedi.

"GÖNÜL İSTERDİ Kİ O SÜRPİZLER OLMASIN"
"Futbol takımımız zaten hazırdı, büyük bir intiyacaımız yoktu ama bazı sürprizler oldu" diyen Aysal şöyle devam etti, "Gönül isterdi ki o sürprizler olmasaydı. Ama federasyonun almış olduğu karar elimizi bağladı. Elimizdekilerle yolumuza devam edeceğiz. Bunun bir ekonomik değeri var. Ancak başarıları riske sokuyor. Biz bu riske girmek istememiştik. Ama yine de bu sene de dışarıda başarılı olacağımıza inanıyorum."

"ARDA KONUSUNU KAPATTIK"
Arda konusunda ise Aysal, "Atletico Madrid başkanıyla sohbet arasında konuşuldu ama resmi konuşma yok. Atletico başkanı, biz bu sene Arda'yı satmak istemiyoruz. Buna karar verecek olsam oturup konuşurdum. Ama, 'Teknik direktörümüz Arda'yı kadroda tutmak istiyor' dedi. Biz de sohbeti kestik. Arda sevdiğimiz çocuk. Şu anda o bölgedeki sıkıntılarımızı gözönünde bulundurursanız ilgilenmemiz doğru olmazdı" ifadelerini kullandı.

"BÜYÜK BİR TRANSFER BEKLEMEYİN"
AB pasaportu olan oyuncuların yerli statüsünde oynayabilmeleri için yargıya başvurduklarını kaydeden Aysal, "Zannetmiyorum ki, yargı bir ay içerisinde süratlı karar alabilsin. Ama elimizden geleni de yapacağız. Ama büyük bir transfer beklemeyin. Yabancı değil ama yerli konusunda çalışıyoruz. Emre Can konusunda da çalışıyoruz. Takım olarak tecrübeli ekibimiz var ancak bu ekibi biraz daha gençleştirmek istiyoruz" diye konuştu.

"ATEŞE ODUN ATMANIN GEREĞİ YOK"
Süper Kupa konusu ve Fenerbahçe ile aralarındaki açıklamaların sorulması üzerine Aysal, "Camialar olarak hiç bir zaman tansiyonu yüksek tutmamız mümkün değil. Bu topraklar üzerinde yaşıyoruz, aynı mesleği yapıyoruz. Ateşe odun atmanın gereği yok. Kişiler arasında sürtüşmeler olabilir ama Galatasaray ve Fenerbahçe camiaları büyük cüamialardır. Barış ve beraber olma ortamı yakalanacaktır, önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz" diyerek sukunet çağrısı yaptı.

Aysal ayrıca iftar sırasındaki konuşmasında ise "Galatasaray'ın durdurulamaz yükselişi devam edecek" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.