G. ve Yazarlar Vakfı'na Deniz Feneri Ziyareti

G. ve Yazarlar Vakfı'na Deniz Feneri Ziyareti

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Genel Başkanı Mustafa Yeşil, Deniz Feneri’ne olan güvenlerini ifade ederek başarılar dilediğinde bulundu.

Deniz Feneri Genel Başkanı Av. Mehmet Cengiz ve Yönetim Kurulu üyelerinin Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaretleri sürüyor.

Bu kapsamda ziyaret edilen kuruluşlardan biri de Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı idi. Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı, dünyanın ihtiyaç duyduğu “Birlikte Yaşama Tecrübesi”nin yüzyıllar boyu ülkemizde yaşanmakta olduğu fikrinden hareketle, kültür ve inanç zenginliğimizin günümüze uyarlanarak dünyaya sunulmasına katkıda bulunmak amacıyla 1994 yılında kuruldu.
Vakıf bu tarihten itibaren yurtiçinde ve yurtdışında sevgi, hoşgörü ve diyalogu geliştirici ve pekiştirici aktiviteler sergiliyor.

Gerçekleşen ziyarette Deniz Feneri'ni Genel Başkan Av. Mehmet Cengiz, Genel Sekreter Recep Koçak ve Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Altan ve Nurullah Bayhan; Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'ni ise, Genel Başkan Mustafa Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı Cemal Uşak ve Abant Platformu Genel Sekreteri Salih Yaylacı temsil ettiler.

Sohbet, karşılıklı iki kuruluşun çalışmalarının ve hedeflerinin paylaşılması ile devam etti.

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Genel Başkanı Mustafa Yeşil ve beraberindekiler, Deniz Feneri’ne olan güvenlerini ifade ettikten sonra, derneğin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek başarılar dilediler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :