Galatasaray-Chelsea Muhtemel İlk 11'ler

Galatasaray-Chelsea Muhtemel İlk 11'ler

Galatasaray bu akşam devler arenasında Chelsea ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray Chelsea maçıyla ilgili tüm detaylar ve takımların ilk 11'i. Galatasaray Chelsea maçı bu akşam DSmart'da.

 

 

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Galatasaray-Chelsea maçı ekranlarda olacak. Galatasaray-Chelsea maçı bu akşam saat 21 :45'de start alacak. Galatasaray-Chelsea maçı muhtemel ilk 11'leri ise belli oldu. Galatasaray Chelsea maçı bu akşam saat 21:45'de DSmart'tan naklen yayınlanacak. Karşılaşma TT Arena Stad'nda oynanacak.

 
 
İşte Galatasaray-Chelsea Muhtemel İlk 11'i 
 
GALATASARAY Muslera--Eboue-Semih-Chedjou-Telles-Ceyhun-Melo-Selçuk-Sneijder-Drogba-Burak 
 
CHELSEA Cech-Azpilicueta-Terry-Cahill-Ivanovic-Lampard-Ramires-Willian-Hazard-Schurrle-Eto'o
 
GRUPLARDA NE YAPTILAR?
 
Galatasaray B grubunda Real Madrid, Juventus ve Kopenhag ile bir üst tura çıkma mücadelesi verdi. İyi bir başlangıç yapamayan sarı – kırmızılı ekip son maçta Juventus’u kar nedeniyle ertelenen maçta tek golle geçerek 7 puana ulaştı ve bir üst tura çıktı.
 
Chelsea ise Schalke 04, Basel ve Steaua Bükreş’in yer aldığı E grubunda 12 puanla ilk sırayı aldı. İki Basel maçından da puansız ayrılan İngiliz ekibi geri kalan 4 maçını da kazanmayı başarmıştı.
 
DROGBA İLK KEZ CHELSEA’YE KARŞI
 
Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Didier Drogba eski kulübüne karşı ilk kez forma giyecek. Chelsea’de 3 Lig, 4 FA Cup zaferinin yanı sıra son senesinde bir de Şampiyonlar Ligi zaferi kazanan Drogba kişisel olarak da sayısız başarı elde etti. Mourinho’nun Chelsea’ye gelirken beraberinde getirdiği ve oldukça iyi anlaşan iki bu sefer rakip olarak karşı karşıya gelecek.
 
 
SON DURUMLARI
 
Galatasaray, Süper Lig’in 22.haftasında evinde Beşiktaş’ı tek golle geçmeyi başardı. Fenerbahçe’nin puan kaybetmesiyle farkı 4’e indiren Cimbom iyice havaya girdi. Chelsea ise son lig maçında evinde Everton engelini 1 – 0 ile aşarak 60 puanla zirvedeki yerini korumayı başardı. Ligde 12 maçtır kaybetmiyorlar. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.