Galatasaray evinde Çaykur Rizespor'u mağlup etti

Galatasaray evinde Çaykur Rizespor'u mağlup etti

Süper Lig'in 4.haftasında Galatasaray evinde Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti.

Galatasaray, Süper Lig'in 4.haftasında TT Arena'da Çaykur Rizespor'u ağırladı.

ERENDEN HARİKA RÖVAŞATA GOLÜ

Galatasaray maça hızlı başlayan taraftı. 6. dakikada hızlı gelişen Galatasaray atağında, ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Bruma'nın sağına çekerek yaptığı vuruşta, kaleci Diallo topu kornere çeldi.

Aynı dakikada Galatasaray'ın golü geldi. Paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunda Sneijder topu ceza sahasına ortaladı. Kale sahası sol çaprazında Eren Derdiyok, topun gelişine şık bir röveşatayla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu..

İlk yarının taamanında topa hakim olan Galatasaray, 2. golü bulamadı. Devre arasına da 1-0 sarı kırmızılıların üstünlüğüyle girildi.

EREN YİNE SAHNEYE ÇIKTI

İkinci yarıda da oyunda değişen bir şey olmadı. Orta sahada topa hakim olan Galatasaray, rakibine çıkma şansı tanımadı. ancak kendisi de pozisyon bulmak da zorlandı.

Ancak son dakikada sahneye yine Eren Derdiyok çıktı. Sneijder'in ortasında çok iyi yükseldi ve farkı ikiye çıkaran gole imza attı. Bu gol, Eren'in bu sezonki 4.golü oldu.

SELÇUK PENALTI KAÇIRDI

Uzatmada Bruma yerde kalınca Galatasaray bir de penaltı kazandı. Atışı kullanan Selçuk direği geçemedi. Maç da 2-0 sona erdi. Galatasaray böylece puanını 10'a yükseltti. Rizespor ise 4 puanda kaldı.

HAFTAYA BEŞİKTAŞ'A KONUK OLACAK

Öte yandan Sarı-kırmızılılar Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş'a konuk olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.