Galatasaray Homberg'e gol yağdırdı

Galatasaray Homberg'e gol yağdırdı

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Galatasaray 2. hazırlık maçında VFB Homberg'u gole boğdu...

Galatasaray, 2010-11 sezonu yaz kampının ikinci hazırlık maçında Almanya'nın Homberg takımını 5-0 mağlup etti.

PCC Stadion'da oynanan ve ilk yarısı da sarı-kırmızıların 3-0'lık üstünlüğü ile sona eren mücadelenin golleri 9. dakikada Mehmet Batdal, 12. dakikada Serdar Özkan, 40. dakikada Arda Turan 55. dakikada Mustafa Sarp ve 59. dakikada Ahmet Kesim'den geldi.

Galatasaray baştan sona rahat bir tempoda götürdüğü mücadeleyi farklı kazanmasını bildi. Teknik direktör Frank Rijkaard bu karşılaşmada da bir çok oyuncusunu deneme fırsatı buldu. Galatasaray ilk hazırlık maçında da zayıf rakibi Kleve'yi 4-0 mağlup etmişti.

Galatasaray'ın yeni transferleri Ali Turan, Lorik Cana, Serdar Özkan ve Mehmet Batdal karşılaşmaya ilk 11'de başlarken, ikinci yarıda forma giymediler. Maça yedekler arasında başlayan Musa Çağıran ise 31. dakikada Cumhur'un yerine oyuna dahil oldu.

Beşiktaş'tan Galatasaray'a transfer olan Serdar Özkan oyunda kaldığı süre içinde yine çok istekli ve etkili oynarken, müthiş bir gole de imza attı.

BATDAL GOLLERE DEVAM...
Galatasaray'ın dev golcüsü Mehmet Batdal takımını 9. dakikada 1-0'lık üstünlüğe taşıdı. Serkan Kurtuluş'un sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortaya Mehmet Batdal kafayı vurdu ve topu ağlarla buluşturdu. Batdal, Galatasaray'ın oynadığı ilk hazırlık maçında Kleve ağlarını da havalandırmıştı.

SERDAR'DAN MÜTHİŞ GOL...
Galatasaray'ın bir başka yeni transferi Serdar Özkan da sarı-kırmızılı forma altında ilk golünü attı. 12. dakikada gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Serdar, sağ çaprazdan sol ayağının içiyle çok klas vurdu ve topu çataldan ağlara gönderdi.

KAPTAN SAHNEDE...
Galatasaray ilk yarıda gole doymadı. 40. dakikada gelişen atakta Arda Turan ceza sahası dışında topla buluştu, sağ ayağının üzeriyle çok sert vurdu ve topu tam köşeden ağlara gönderdi.

YALNIZCA DOKUNMAK KALDI...
Galatasaray ikinci yarıda da gollere devam etti. Yeni tranfser Musa Çağıran'ın sol kanattan kullandığı kornerde ceza sahası içinde boşta kalan topu Mustafa Sarp yakın mesafeden kolay bir şekilde ağlara gönderdi.

GENÇ AHMET GOLÜNÜ ATTI...
Galatasaray'ın 5. golü genç oyuncusu Ahmet Kesim'den geldi. Yine Musa Çağıran'ın sol kanattan kullandığı kornerde savunma topu uzaklaştırmak istedi, Ahmet önünde kalan topa düzgün ve çok sert vurdu, topu ağlara gönderdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :