Galatasaray Umut'u elinden kaçırmak istemiyor!

Galatasaray Umut'u elinden kaçırmak istemiyor!

Umut’u 3.2 milyon Euro’luk satın alma opsiyonuyla 350 bin Euro’ya kiralayan Aslan sezon sonunu beklemeyecek...

G.Saray bu sezon 6’sı hazırlık 2’si resmi olarak oynadığı 8 maçta da yenilmezken sarı-kırmızılıların bu performansında en büyük paya sahip olan isimlerin başında Umut Bulut geliyor. Geçen sezonu Toulouse’ta geçirdikten sonra kiralık olarak sarı-kırmızılılara gelen milli futbolcu forma giydiği 3’ü özel, 2’si resmi 5 maçta toplam 10 kez ağları havalandırmayı başardı.

G.Saray yönetimi de Süper Kupa’da F.Bahçe ile oynanan maçta attığı 2 gol ve yaptırdığı penaltıyla galibiyetin mimarı olan, ligdeki Kasımpaşa mücadelesinde de duble yaparak taraftarları mest eden Umut’u elinden kaçırmak istemiyor.

10 BİN MAÇBAŞI
1 milyon 250 bin Euro sabit transfer ücreti ve 10 bin Euro maçbaşı ücret karşılığında Umut’u renklerine katan G.Saray, kulübü Toulouse’a da 350 bin Euro kiralama ücreti ödeme konusunda anlaşma sağlamıştı. Ayrıca Fransız ekibiyle yapılan sözleşmeye göre sarı-kırmızılılar 3.2 milyon Euro ödediği takdirde Umut Bulut’u bonservisiyle kadrosunda tutabilecek.

REKOR HEDEFİ VAR
Geçen sezon 1’i Fransa Kupası, 31’i ligde olmak üzere toplam 32 maçta forma giyen Umut sezonu 5 golle tamamlarken, G.Saray’da bu perfromansa neredeyse iki resmi maçta ulaştı. Sarı-kırmızılı yöneticiler de sezon sonuna bırakmadan devre arasında Toulouse’la masaya oturarak sözleşmesindeki opsiyonu kullanmak istiyorlar.
BU arada sezona müthiş bir giriş yapan Umut Bulut, kendisine hedef olarak 2005-06 sezonundaki performansını geçmeyi koydu. Yıldız futbolcu A.Gücü formasıyla o sezon 33 maçta 16 gol atıp kariyer rekoru kırmıştı. Milli golcü, sarı-kırmızı forma altında bu rakamı geliştirmekte kararlı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.