Galatasaray, Yasin Öztekin'le anlaştı

Galatasaray, Yasin Öztekin'le anlaştı

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada, Kayseri Erciyesporlu Yasin Öztekin'le görüşmeye başlandığı bildirildi. Kayseri Erciyesspor Başkanı da yaptığı açıklamada Galatasaray'la anlaştıklarını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un Başkanı Ziya Eren, futbolcuları Yasin Öztekin'in transferi konusunda Galatasaray Kulübü ile anlaştıklarını söyledi.

Eren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Yasin'i Galatasaray çok istiyordu, onlara verdik, transfer gerçekleşti, Yasin Galatasaray'a hayırlı olsun. Oyuncumuza şimdiye kadar kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Yasin Öztekin'in ne kadar bonservis bedeli karşılığında transfer olduğunu Galatasaray'ın daha sonra açıklayacağını belirten Eren, Yasin'in bu akşam kamptan ayrılacağını da sözlerine ekledi.

Öte yandan Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Yasin Öztekin'in transferi için Kayseri Erciyesspor Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.