Galatasaray'a 2 yıldız geliyor!

Galatasaray'a 2 yıldız geliyor!

Galatasaray çılgınca bir transfer hamlesini gerçekleştirmek üzere!

Yaklaşık 20 gündür Avrupa'da bulunan Sarı-kırmızılı takımın futbol şube sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ, Lucas Neill'in transferinin hemen sonrasında 2 transfer bombası daha patlatıyor.

 

Milan Baros'un sakatlığının uzamasının ardından öncelikle golcü arayışına yönelen Sarı-kırmızılılar, Manchester City'nin Everton'da kiralık oynayan Brezilyalı yıldızı Jo Alves'i Sarı-kırmızılı renklere katmak üzere. Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ, Jo'nun sezon sonuna kadar kiralık ve sezon sonunda bonservisiyle birlikte alma önceliğini de kapsayan bir transfer anlaşmasını bitirme noktasına getirdi.

 

 Galatasaraylı iki yönetici Jo'nun transferi için hem Manchester City, hem de Everton kulüpleriyle anlaşmayı sağladı. Bu gece geç saatlerde ise futbolcunun menajeriyle bu transferin detayları görüşülecek.

 

Galatasaray'ın dış transferde ikinci bombası ise Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard'ın Barcelona'dan öğrencisi olan ve bu sezon formasını giydiği Tottenham Hotspur'da yeterince forma şansı bulamayan Giovani dos Santos. Meksikalı futbolcunun menajeri, Galatasaray Kulübü ile anlaşmaya çok yakın olduklarını belirterek, Tottenham ile de anlaşılması halinde de bu transferin gerçekleşebileceğinin sinyalini verdi. Ancak Jo ve Dos Santos'un transferinin gerçekleşmesi için Sarı-kırmızılı kulübün yabancı kontenjanında yer açması gerekiyor. Lucas Neill'in transferi sonrasında 8 yabancı kontenjanını dolduran Sarı-kırmızılılar, Linderoth ve Shabani Nonda'nın sözleşmelerinin feshi için iki futbolcunun menajeriyle görüşmelere başladılar. Linderoth ve Nonda ikna edilirse Galatasaray'ın Jo ve Dos Santos'un transferini resmiyete dökmesi bekleniyor.

Etiketler :