Galatasaray'a bayram yok: 0-0

Galatasaray'a bayram yok: 0-0

Galatasaray bayrama kayıpla giriyor. Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrasında zirveye yaklaşma şansı yakalayan Galatasaray, fırsatı kullanamadı.

 

GALATASARAY-MERSİN İY: 0-0

STAT: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
HAKEM: Fırat Aydınus
SAAT: 19.00
YAYIN: LİG TV

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Melo, Selçuk, Sabri, Kazım, Riera, Elmander
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

MERSİN İDMAN YURDU: Sehic, Çağdaş, Erman, İbrahim Kaş, Mustafa Keçeli, Hakan, Hasan, Erhan, Ben Yahia, Moritz, Nobre
TEKNİK DİREKTÖR: Nurullah Sağlam

kullanMaça Galatasaray başladı.

3. dakika: Galatasaray atağında Riera sol çaprazdan ceza sahası dışından vuruşunu yaptı, top auta gitti.

6. dakika: Mersin İdman Yurdu atağında Ben Yahia ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top üstten auta çıktı.

8. dakika: Galatasaray'da Riera orta alan önünden serbest vuruş kullandı, kaleye doğru sert bir orta yaptı ama top kaleci Sehic'de kaldı.

kullan12. dakika: Mersin İY'de İbrahim Kaş yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

13. dakika: Galatasaray atağında Sabri sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine orta yapmak istedi ama savunmaya çarpan top uzaklaştı.

16. dakika: Galatasaray atağında Selçuk İnan ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve kaleci Sehic güçlükle topu üstten kornere çeldi.

19. dakika: Mersin İdman Yurdu atağında Nobre sol kanatta topla buluştu, ceza sahası önüne doğru yerden oynadı, Ben Yahia topla buluştu ceza sahası içine girdi yerde kaldı ama hakem Fırat Aydınus devam kararı verdi ve oyunu durdurdu.

kullan21. dakika: Mersin İY'de hakemi aldatmaya yönelik hareket yapan Ben Yahia sarı kart gördü.


 27. dakika: Galatasaray atağında Hakan Balta sol kanattan ceza sahası içine uzun oynadı, Elmander hareketlendi ama hakem Sehic araya girerek topu kazandı.

30. dakika: Galatasaray atağında Selçuk sol kanata doğru uzun oynadı, Riera hareketlendi ama top doğrudan taca çıktı.

34. dakika: Galatasaray atağında Kazım Kazım sol kanattan sağ kanata doğru uzun oynadı ama top doğrudan taca çıktı.

37. dakika: Mersin İdman Yurdu atağında Ben Yahia sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Moritz yükseldi kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.

40. dakika: Galatasaray atağında Melo sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

44. dakika: Mersin İdman Yurdu atağında Moritz topla ceza sahası içine girdi kaleci Muslera çıktı ve Moritz yerde kalınca hakem penaltı kararı verdi.

Penaltıyı kullanan Moritz, sert bir vuruş yaptı, kaleci Muslera direk dibinden topu çelmeyi başardı.


kullanİlk yar sona erdi.

kullanİkinci yarıya Mersin İY başladı.

48. dakika: Galatasaray atağında Melo ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan az farkla auta çıktı.

52. dakika: Galatasaray atağında Eboue sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Hakan Bayraktar araya girerek topu uzaklaştırdı.
55. dakika: Mersin İdman Yurdu atağında Mustafa Keçeli sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunmada Kazım Kazım araya girerek topu uzaklaştırdı.

59. dakika: Mersin İdman Yurdu gole çok yaklaştı. Nduka savunmanın arasından sıyrıldı ve topla buluştu, kaleci ile karşı karşıya kaldı kaleye sert vurdu top savunmadan döndü sonrasında Nduka dönen topa altıpas önünde tekrar sert vurdu ama top üst direkten geri döndü.
62. dakika: Galatasaray atağında Selçuk İnan sol kanattan ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.

66. dakika: Mersin İdman Yurdu atağında Nobre savunmanın arasına atılan topa hareketlendi ama savunmada Semih son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.

71. dakika: Mersin İdman Yurdu atağında Nobre sol kanattan ceza sahası içine girdi, uzak köşeye sert vurdu ama top az farkla auta çıktı.

74. dakika: Galatasaray gole çok yaklaştı. Selçuk ceza sahası içine arapasını verdi, Elmander topla buluştu, kaleci Sehic'i geçti uzak köşeye sert vurdu ama top az farkla auta çıktı.

77. dakika: Galatasaray atağında Sercan Yıldırım sol kanattan topla ceza sahası içine girdi ama savunmada İbrahim Kaş araya girerek topu uzaklaştırdı.

81. dakika: Galatasaray'da Selçuk serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Ujfalusi yükseldi kafayı vurdu ama top üstten auta çıktı

85. dakika: Galatasaray atağında Ayhan sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

5 dakika uzatma işaret edildi.

kullanMaç sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.