Galatasaray'a gitsin de göreyim!

Galatasaray'a gitsin de göreyim!

Kayserispor’un yıldız oyuncusu Amrabat konusunda müthiş bir gelişme yaşandı.

Galatasaray’a transferi gündemde olan ve gitmesi an meselesi gibi gösterilen Kayserispor’un yıldız oyuncusu Amrabat konusunda müthiş bir gelişme yaşandı. 
 
 
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Amrabat konusunda son derecede sert ve net konuştu. "Amrabat gitsin de göreyim" diyen Hurma, daha önce yaptıkları açıklamaların aynen geçerli olduğunu vurguladı.

 

Hurma, "Amrabat konusu artık iyice sabırlarımızı taşırdı. Vermeyeceğiz, göndermeyeceğiz diyoruz ama anlayan yok. Eğer Amrabat Kayseri'den gidecek olursa bile kesinlikle Galatasaray'a gitmeyecektir. Herkes burada canı istediği takıma gitmiyor. Bizim sözleşmeli oyuncumuzun aklını çelenler bir gün kendi oyuncuları ile bunu yaşayacaktır. Benim son sözüm Başkanımız sayın Recep Mamur'un Amrabat ve Galatasaray hakkında yaptığı açıklama iyi okunmalı. Bizim son sözümüz budur" diye konuştu.

 

Diego tamam

 

Kayserispor ilk transferini yaptı. Hollanda liginin güçlü ekiplerinden Feyenoord'da top koşturan kanat oyuncusu Diego Biseswar ile kesin anlaşmaya vardı.

 

Genel Menajer Süleyman Hurma, "Diego Biseswar ile anlaşmaya vardık. Bu futbolcu Antalya'da yapılacak olan çalışmalara katılacak. Önümüzdeki günlerde sözleşmesini imzalayacağız" diye konuştu.

 

sporx 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.