Galatasaray'a ilginç öneri!

Galatasaray'a ilginç öneri!

Bence Hakan Şükür'ün futbola dönmesi için yönetimin ikna etmesi lazım. Bu da olmazsa halen para ödediğimiz Nonda geri getirilsin'' dedi.

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Yılmaz Toköz, futbol takımının 1,5 yıldır santrforsuz oynadığını dile getirerek, ''Bu soruna mutlaka çözüm bulunması gerekir. Bence Hakan Şükür'ün futbola dönmesi için yönetimin ikna etmesi lazım. Bu da olmazsa halen para ödediğimiz Nonda geri getirilsin'' dedi.

Toköz, açıklamada, transferin yarın akşam saatlerine kadar yapılabileceğine dikkati çekerek, ''Ben 60 yıldır Galatasaray'ı takip ediyorum, böyle santrforu olmayan bir takım izlemedim. Geçtiğimiz hafta Hakan Şükür'ün 3 aylığına futbola dönmesi önerisinde bulunmuştum. Ancak Hakan'ı yönetimden kimse aramadı. Yönetim santrforsuz bir takımı tercih ediyor. Bence Hakan'ı ikna etmeliler. Bu da olmuyorsa, daha önce gönderdiğimiz Nonda geri getirilmeli. Bu oyuncuya hala para ödediğimizi biliyorum'' diye konuştu.

Eskiden Galatasaray'da oynayan Necati Ateş'in de kulübü ve kendisiyle anlaşarak alınabileceğini ifade eden Yılmaz Toköz, bu 3 önerisinden birinin gerçekleşmesi halinde takımın santrforsuz kalmayacağını sözlerine ekledi. 

Etiketler :