Galatasaray'a süper teklif...

Galatasaray'a süper teklif...

Rogon Menajerlik'ten G.Saray'a büyük bir teklif geldi.

"Cassio Lincoln’ü Wolfsburg’a verin, Ricardo Costa’yı alın..." Sarı-Kırmızılı yönetim onay verdi, iş bitme noktasına geldi.

Galatasaray’da transfer ilginç bir hal almaya başladı... Cimbom, bir göz isterken ikisini birden buldu!.. Transfer faaliyetlerini genellikle Rogon Menajerlik aracılığıyla yapan Galatasaray yönetimine, işte bu şirketten çok değişik ve bomba gibi bir teklif geldi: “Siz stoper arıyorsunuz. Bir yandan da Lincoln’ü satmaya çalışıyorsunuz. O zaman alınacak o stopere karşılık Lincoln’ü verelim, takasla işi bitirelim...”

Bu, Florya yönetimi için oldukça cazip bir teklifti. Sarı-Kırmızılılar değerlendirmeyi hemen yaptı ve akabinde ‘olur’ verdi. Bunun üzerine harekete geçen Rogon Menajerlik, listesine bir göz attı ve Wolfsburglu Ricardo Costa’yı Galatasaray için uygun gördü. Yönetim bu ismi duyunca hiç itiraz etmeden, “Tamam bitirin” direktifini verdi. Şimdi iş bitme noktasına geldi. Zira hem Lincoln hem de Costa, Rogon Menajerlik’in futbolcularıydı. G.Saray’a Lincoln’u veren şirket, şimdi hatasını telafi edip Costa’yla takas girişimine başladı.

Antalya'ya yetiştirecekler

Wolfsburg’da oynayan Portekizli Costa da gönderdiği “G.Saray’ın teklifi çok hoşuma gitti, koşarak giderim” haberiyle noktayı koydu. Sonrasında bütün gözler Wolfsburg’a çevrildi. Böyle bir takas için Alman kulübüyle masaya oturuldu. Kesin netlik kazanmasa da Almanlar da takasa sıcak yaklaştı. Pazarlıkların sonuçlandırılacağı ve Costa’nın Antalya kampına yetiştirileceği öğrenildi.

Rogon Menajerlik yaramıyor!

Sarı-Kırmızılı kulüp şu sıralarda her ne kadar Rogon Menajerlik’le çalışıyor olsa da gerçek şu ki bu Galatasaray’a pek yaramıyor. Zira Cimbom aynı şirketten daha önce de Fernando Meira’yı almıştı ancak Meira daha lig sona ermeden Rusya’nın Zenit Kulübü’ne satıldı. Sebep uyum sağlayamamasıydı. Aynı şekilde Lincoln’de de hayal kırıklığı yaşayan Florya yönetimi, bakalım Costa’da mutlu olabilecek mi! (Habertürk)

 

Etiketler :