Galatasaray'da 2 şok istifa!

Galatasaray'da 2 şok istifa!

Galatasaray camiası Adnan Öztürk’ün istifası ile çalkalanıyor. Adnan Öztürk yerine yönetim kuruluna Mehmet Ali Birand getirildi

Galatasaray'da Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk ve muhasip üye Adnan Nas, Sportif AŞ'deki görevlerinden istifa etti. Yerlerine Mehmet Ali Birand ve Ümit Özdemir atandı. Adnan Öztürk, yönetim kurulundaki görevine devam edecek. Yönetimde bağımsız yönetici gerektiği için böyle bir görev değişikliğine gidildi

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk ve yönetici Adnan Nas, Sportif A.Ş.'deki görevinden ayrıldı. Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu'nda kulübün yönetim kurulundan bağımsız 3 üyenin yer alma zorunluluğu nedeniyle Adnan Öztürk ve Adnan Nas görevlerinden ayrıldı.

Galatasaray AŞ'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama ise şöyle:
Sn. Adnan Nas ve Sn. Adnan Öztürk, Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etmiştir. Yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında Sn. Adnan Nas’ın yerine Sn. Ümit Özdemir’in ve Sn. Adnan Öztürk yerine Sn. Mehmet Ali Birand’ın Bağımsız Yönetim kurulu Üyesi olarak atanmasına ve halihazırda Yönetim Kurulu Üyemiz olan Sn. Murat Canaydın’ın da Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına karar verilmiştir.

Konu ile ilgili Bloomberg HT'ye konuşan Adnan Nas, istifa sebebinin Galatasaray Sportif yönetiminden bağımsız üyelere yer açmak olduğunu açıkladı.

Habertürk
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.