Galatasaray'da Jo heyecanı

Galatasaray'da Jo heyecanı

Birinin adı Haldun, diğerinin Khaldoon... Bu isim benzerliği, Elano'dan sonra Jo transferinde de işe yarıyor. City, Brezilyalı yıldız için yeşil ışık yaktı.

Transfer sihirbazı Haldun Üstünel, dünyada ses getiren Elano operasyonunda söze işte bu cümleyle başlamıştı: “Selamün aleyküm Khaldoon!” Genç yöneticinin seslendiği kişi Manchester City’nin Arap başkanı Khaldoon Al Mubarak’tan başkası değildi. Üstünel, adaşından bu kez başka bir oyuncu talebinde bulundu. Bu kez hedefte golcü var, listebaşı ise Jo. Bonservisi City’de bulunan, Everton’da kiralık olarak oynayan Brezilyalı yıldızın transferi için, Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ikilisinin dünkü Manchester United-Manchester City maçını izlemeye gittiği, burada Khaldoon Al Mubarak’la görüşme yapıldığı öğrenildi. İlk yapılan görüşmenin olumlu sonuçlandığı, Al Mubarak’ın transfere yeşil ışık yaktığı da gelen haberler arasında.

Avrupa Ligi’nde oynayamaz
22 yaşındaki golcüyü bonservisiyle almak isteyen Sarı-Kırmızılılar’ın Everton’ı da ikna etmesi gerekiyor. Jo’yu kadrosuna katmayı başarabilirse, Aslan tek bir sıkıntıyla karşılaşacak. Sambacı, Avrupa Ligi’nde forma giyemeyecek. Bu girişim olumsuz sonuçlanırsa, alternatifler arasında Crouch, McCarthy, John Carew gibi isimler bulunuyor.    
Kategori  : Galatasaray
20 Ocak 2010
 


 

Etiketler :