Galatasaray'da kombine patlaması!

Galatasaray'da kombine patlaması!

Türk Telekom Arena için genel kombine genel satışı bugün başladı. GS Bonus sahiplerine 40 gündür devam eden satış ise 13 bini buldu.

40 günde 15 bine yakın kombine
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında yeni stadına kavuşacak. Zira yönetim, futbolcular ve taraftar, yılan hikayesine dönen statkonusunun mutlu sonla noktalanması için sabırsızlanıyor. Bu sabırsızlık, Türk Telekom Arena kombine satışlarına da yansımış durumda.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, 40 gündür sadece GS Bonus kart sahiplerine hak tanınmasına rağmen kombinelere büyük ilgi gösterdi. Kulüpten aldığımız bilgiye göre, genel satışın başladığı bugün itibariyle toplam 13 bin kombine satıldı. Bu da, 30 bin hedefine rahatlıkla ulaşılacağını gösteriyor. Nitekim 1.5 yıllık kombinelerde, 1 Şubat 2011 tarihine kadar satış sürecek.

Şuana kadar hedeflenen rakamın üzerine çıkan yönetim, gelinen tablodan oldukça mutlu. Kulüp yetkilileri, kale arkasında bazı bölümlerin tamamının satıldığını açıkladılar. Pegasus 1, Pegasus 4, Güney 1 kombineleri biterken, Güney 4 kombinelerinde satış oranı yüzde 95'e yaklaştı. Diğer bölümlerde ise yüzde 50'nin üzerine çıkıldı.

Öte yandan, 157 locanın hepsinin alıcı bulduğu Türk Telekom Arena'da, VIP koltuk satışının da 5 bin civarında olduğu bildirildi.

 

 

ntv

Etiketler :