Galatasaray'da yönetim istifaları kabul etti

Galatasaray'da yönetim istifaları kabul etti

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu, Mali Genel Kurul Toplantısı'nda idari yönden ibra edilmemesi sonrası seçimle ilgili sarı-kırmızılı camiada merakla beklenen kararı aldı.

Mecidiyeköy'deki kulüp binasında yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan yönetim kurulu üyesi Taner Aşkın, her şeyin açık olduğunu ve genel kurulun isteği doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi.

Aşkın, Galatasaray Yönetim Kurulu olarak istifa eden 3 arkadaşlarının istifalarını kabul ettiklerini, yönetim olarak 5 Nisan Salı günü bir toplantı daha yaparak son kararı vereceklerini söyledi. Aşkın, 6 Nisan Çarşamba günü ise Başkan Adnan Polat'ın bir basın toplantısı yaparak kararlarını kamuoyuna açıklayacaklarını belirtti.

Taner Aşkın, yaşananların geride kaldığını ve bundan sonra olacakların da Galatasaray'a yakışır şekilde olacağını, Galatasaray'ın içinde de bir problem olmadığını sözlerine ekledi.

Taner Aşkın, toplantıda yeni ellerine geçen Olağan Mali Genel Kurul zabıtlarını incelediklerini, yönetim kurulu üyeliklerinden istifalarını veren Mehmet Helvacı, Vedat Eşkinat ve Doğan Yalçınkaya'nın taleplerinin de kabul edildiğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :