Galatasaray'ı karıştıran habere yalanlama

Galatasaray'ı karıştıran habere yalanlama

Abdurrahim Albayrak'ın, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'la görüşüp, ücretlerinde indirim yapmalarını istediği haber yalanlandı.

 

Galatasaray’da başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, bugün bir gazetede çıkan Burak Yılmaz ve Selçuk İnan ile yaptığı bir görüşmede, futbolcuların ücretlerinde indirim talebinde bulunduğu yönünde çıkan haberi yalanladı. 

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden, Abdurrahim Albayrak’ın yaptığı açıklamada, “Bugün yayınlanan Fotomaç Gazetesi'nde yer alan bir haberde, değerli futbolcularımız Selçuk İnan ve Burak Yılmaz ile bir görüşme yaptığım, ücretlerinde indirim talebinde bulunduğum ve olumsuz yanıt aldığım iddia edilmektedir. Aynı gazetede, teknik direktörümüz ile ilgili olarak da benzer bir iddia bulunmaktadır. Haberler, baştan aşağı yanlıştır. Ne ben değerli futbolcularımızla böyle bir görüşme yaptım ne de iddia edilen konular konuşulmuştur. Bu tip haberlerin futbolcularımızı yıpratarak takımımız üzerinde baskı oluşturmayı hedeflediği çok açıktır” dedi.
Mali krizi aşmak için futbolcuların aldığı ücrette yüzde 15 ile yüzde 30 arasında indirim yapmayı planlayan Galatasaray yönetimi ilk adımı attı ancak olumlu sonuç alamadı.

Futbolcularla konuşma görevini üstlenen yönetici Abdurrahim Albayrak, çok sevdiği Burak ve Selçuk'la perşembe günü bir araya geldi. Albayrak iki oyuncuya, kulübün içinde bulunduğu maddi sıkıntıdan söz ettikten sonra, "Herkes fedakarlık yapmak zorunda. Kulübün menfaatleri için herkes 'feda' demeli. Bu konuda size büyük sorumluluk düşüyor. İlk adımı atıp, öncülük yaparsanız diğer futbolcular da sizi takip eder" dedi.

"FEDA YAPMASI GEREKENLER YAPSIN AĞABEY!"

Albayrak olumlu yanıt almayı umarken iki oyuncunun "Siz asıl 'feda' demesi gerekenlerden fedayı alın, biz onlardan daha fazlasını feda etmeye hazırız. Bu takım için başkalarının da artık bir şeyler yapması gerekiyor" demesiyle şoke oldu.

Doğrudan "Olmaz" demeseler de Selçuk ve Burak'ın indirim teklifine olumlu yanıt vermemesi Albayrak'ın hayallerini yerle bir etti. Selçuk ile Burak'ın "Asıl 'feda' demesi gerekenler" ifadesiyle işaret ettikleri isimlerin ise "Melo ve Sneijder olduğu öğrenildi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.