Galatasaray'ın sol bek adayları

Galatasaray'ın sol bek adayları

Galatasaray'da başkan Ünal Aysal'ın işaret ettiği, "çilek" olarak adlandırılan extra trnasferin yanı sıra, savunmanın soluna da bir transfer yapılacak.

 

Galatasaray'da başkan Ünal Aysal'ın işaret ettiği, "çilek" olarak adlandırılan extra trnasferin yanı sıra, savunmanın soluna da bir transfer yapılacak.



JAVIER GARRIDO

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre şu anda sarı kırmızılı yetkililerin masasında iki isim duruyor. Bunlardan bir tanesi Lazio'nun 27 yaşındaki İspanyol savunmacısı Javier Garrido. Garrido, Lulic ve Rada'ya öncelik tanınması nedeniyle İtalyan takımında çok fazla forma şansı bulamıyor. Bu nedenle takımdan ayrılmak istiyor. 2015 yılına kadar sözleşmesi olan Garrido'nun İtalyan menajeri, futbolcunun alacaklarından feragat etmek koşuluyla bonservisini alarak sarı kırmızılı kulübe satış bedeli olmadan gelebileceğini söyledi.



Real Sociedad takımında futbola başlayan Garrido, 2007-2010 yılları arasında Manchester City'de forma giydi.



MARTIN OLSSON


Galatasaray'a önerilen bir diğer sol bek alternatifi ise Martin Olsson. Blackburn Rovers'ta forma giyen Martin Olsson, İsveç milli takımının da formasını giyiyor. Annesi Kenyalı olan başarılı savunma oyuncusun piyasa bedeli 4.5 milyon euro olarak gözüküyor; ancak futbolcunun temsilcileri anlaşma zemini oluşturulması halinde fiyatın çok daha aşağıya çekilebileceğini söylüyor. 24 yaşındaki savunmacı, orta sahanın solunda da oynayabiliyor. İsveç Milli Takımı'nın formasını 12 kez giyen Olsson, 4 kez fileleri havalandırdı. Johan Elmander, Martin Olsson'u yakından tanıyor.



ADRIANO

Galatasaray'ın bir değer alternatifi olarak Barcelona'nın Brezilyalı oyuncusu Adriano ise, sakatlığı nedeniyle Barça'nın PSG'yle Paris'te oynadığı maça götürülmedi. Adriano'nun geleceği konusunda teknik direktör Tito Vilanova'nın kararı belirleyici olacak. Valencia'dan Jordi Alba'yı alarak savunmanın soluna takviye yapan Katalan ekibinde, kanserle mücadele eden Eric Abidal'in önümüzdeki Ekim ayında oynayabilecek düzeye gelmesi sevinç yarattı; ancak teknik heyetin bütün olasılıkları gözönünde bulundurarak, Adriano'yu alternatif olarak kadroda tutmayı düşenebileceği belirtiliyor. Aksi durumda ise Adriano'nun transfer konusunda önü açılacak.



(Radyospor)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.