Galatasarayla aramızda dostluk yok ki!

Galatasarayla aramızda dostluk yok ki!

Brezilyalı yıldız, G.Saray ile oynayacakları Spor Toto Dostluk Kupası maçı için her iki camiaya da müthiş bir göndermede bulundu

Brezilyalı yıldız, G.Saray ile oynayacakları Spor Toto Dostluk Kupası maçı için her iki camiaya da müthiş bir göndermede bulundu ve "Bu dostluk maçını tam olarak anlayabilmiş değilim. Çünkü benim bildiğim Fenerbahçe ile Galatasaray arasında bir dostluk yok ki" dedi.
 
Galatasaray ile oynayacakları karşılaşmanın "Dostluk Kupası" adı altında organize edilmesiyle ilgili ilginç bir yorum yapan Brezilyalı yıldız, bu isme anlam veremediğini söyledi. Alex buna gerekçe olarak iki takım arasında dostluk olmamasını gerekçe gösterdi.
 
KAVGACILARI İĞNELEDİ
Yeşil sahalarda centilmen tavırlarıyla tanınan ve Galatasaray ile bugüne kadar oynadıkları hiçbir maçta hiçbir olaya karışmayan Alex'in ilk bakışta ortamı gerici gibi görünen bu sözlerinin altında aslında iki tarafı da iğneleyen bir tespit yatıyor. Alex, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yaşanan gerginlikleri onaylamadığını etmediğini göstermek adına bu iğneleyici ifadeyi kullandı:
 
"Ancak ben bu dostluk maçını tam olarak anlayabilmiş değilim. Çünkü benim bildiğim Fenerbahçe ile Galatasaray arasında bir 'dostluk' yok ki."
 
İŞTE O YAZI:
İşte Alex'in kendine ait internet sitesi Alex10.com.br'deki yazısı:
 
İLK HAFTA VE İLK MAÇLAR
"Yeni takım ve yeni teknik ekiple ilk kamp haftamızı bitirdik. Özetlemek gerekirse çalışma açısından iyi ancak maç sonuçları açısından kötü bir hafta oldu. Herkes bu süreçte en iyi fiziki forma ulaşabilmek için sıkı bir şekilde çalışıyor. Ayrıca yeni antrenörümüzün bizden istediği şeylei yapmaya çalışıyoruz.
 
Ancak hafta boyunca oynadığımız iki dostluk maçında da çalıştıklarımızı uygulayamadık. Her iki maçı da kötü bir şekilde kaybettik. Aslında bu kötü sonuçlar beni endişelendirmiyor. Asıl beni endişelendiren yaptığımız yanlış-doğru oranı ve şuan için takımın yaptığı yanlışlar doğrularından daha fazla.
 
Objektif olarak bakarsak yeni bir sezon öncesi bu kadar yanlışların olması da belki normaldir çünkü yeni bir felsefeyle oynamaya çalışıyoruz. Ama yine de en kısa zamanda hatalarımızı minimize etmemiz gerekiyor. Şimdiye kadar oynadığımız maçlar hazırlık maçları olduğu için belki sonuçları o kadar da önemli değildi ama ayın 28'inde İsviçre'nin Berna şehrinde YOUNG BOYS ile Şampiyonlar ligi maçına çıkacağız. İşte asıl bu maç mazeret kabul etmez. Dikkat etmeliyiz.
 
Diğer taraftan bu hafta iki dostluk maçına daha çıkacağız. İlkinde Genk şehrinin takımıyla karşılaşacağız.
 
Sonrasında Galatasaray ile oynayacağız. Ancak ben bu dostluk maçını tam olarak anlayabilmiş değilim. Çünkü benim bildiğim Fenerbahçe x Galatasaray arasında bir "dostluk" yok ki.
 
Kısacası hazırlık kampı sürecinde düzeltmemiz gereken çok hatalar var, bundan dolayı bu günleri en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.
 
BREZİLYA LİGİ
Corinthians çok iyi bir şekilde ilerliyor. Ancak arkasında güçlü ve zorlu bir blok var. Bu sene de çok mücadeleli geçecek bir lig olacak.
 
Felipao tekrar Palmeiras'a döndü ve benim ismim de birçok haberlerde geçmeye başladı. Hatta birçokları benim
sanki "ben artık Felipao ile çalışmam" demişim gibi sözler ürettiler. Benim onla hiçbir problemim yok. Umarım Palmeiras'ta iyi sezon geçirir ve tekrar takımı iyi sonuçlara götürür.
 
Saygılar ve görüşmek üzere"

(Ligtv.com.tr)

Etiketler :