Galatasaraylı futbolcuya çirkin saldırı

Galatasaraylı futbolcuya çirkin saldırı

Galatasaraylı futbolcu Keita, bekleme salonunda çirkin saldırı...

G.Saray, Antalya'ya giderken bekleme salonunda bir yolcu Fildişili yıldıza "Sen nasıl oturuyorsun saygısız!" diye çıkışınca tecrübeli futbolcu neye uğradığını anlayamadı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray, bugünkü Antalyaspor maçı için dün tarifeli uçakla İstanbul'dan Antalya'ya giderken Atatürk Havalimanı'nda yaşanan tatsız bir olay keyifleri kaçırdı. Futbolcular, biniş için son bekleme salonundayken bir yolcu Keita'yı taciz etti.

Fildişili yıldız bacak bacak üstüne atarak otururken yanındaki boş koltuktan sonra oturmakta olan yolcu, "Saygısız! Bu nasıl oturuş? Adetlerimizi bilmiyorsan öğreneceksin" diye bağırmaya başladı. Servet "Sen diyorsun? Adam hiç saygısızlık yapmıyor" diyerek ortamı sakinleştirmeye çalışırken diyalog bir öğrenci tarafından Fransızca olarak Keita'ya tercüme edildi.

Yıldız futbolcu, yolcunun niye bağırdığını anlayınca tepki gösterdi ve Fransızca "Niye bağırıyorsun? Ben ne yaptım ki?" diye karşılık verdi. Kewell olan biteni şaşkınlıkla izlerken Servet ile bekleme salonunun diğer tarafından gelen Ayhan'ın çabalarıyla kavganın eşiğinden dönülen olay yatıştırıldı.

Etiketler :