Galatasaray'lılar ayağa kalktı

Galatasaray'lılar ayağa kalktı

Galatasaray, F.Bahçe yenilgisi sonrası Futbol Federasyonu, hakem Fırat Aydınus, yayıncı kuruluş ve F.Bahçeli futbolculara ateş püskürüyor

Şampiyonluk yarışında evinde F.Bahçe yenilgisiyle büyük yara alan G.Saray’da, öfke ve isyan var.

Sarı-Kırmızılılar, verdiği yanlı kararlarla F.Bahçe’nin maçı 11 kişi bitirmesini sağladığı düşünülen maçın hakemi Fırat Aydınus’a, Süper Final maçlarının heyecanlı sürmesini sağlamak için bilerek atama yaptığı düşünülen Futbol Federasyonu’na, yine yarışının son maça kalmasını istediği iddia edilen yayıncı kuruluşa ve maçtan sonra yaptıkları tahrik edici sevinç nedeniyle F.Bahçeli futbolculara öfke duyuyor.

İşte G.Saray’ı ayağa kaldıran sebepler ve ortaya atılan iddialar:

1) FEDERASYON SÜPER FİNALİN ‘GAZI KAÇMASIN’ İSTİYOR!
Futbol Federasyonu ve yayıncı kuruluş, Süper Final’in gazı kaçmasın diye uğraşıyor” iddiası, Fenerbahçe karşılaşmasının ardından Sarı- Kırmızılı camia içinde artık iyice yüksek sesle dile getirilmeye başlandı. Karşılaşmanın orta hakemi Fırat Aydınus’un, bu zorlu mücadeleye bazı olayları gerçekleştirebilmek için ‘görevli hakem’ olarak atandığını iddia eden Galatasaray camiası, adeta ateş püskürüyor. Sarı-Kırmızılılar, ayrıca Futbol Federasyonu ve başkan Yıldırım Demirören’i de adeta topa tutuyor.

2) YAYINCI KURULUŞ TARAFLI BİR ŞEKİLDE DAVRANIYOR!
Federasyonun, yayıncı kuruluşun isteği doğrultusunda hareket ettiğini ve şampiyonluğun son maça kalması için elbirliği ile çalışıldığını iddia eden Galatasaray, yayıncı kuruluşun da yanlı yayın yaptığını ima ediyor. Cimbom’un bir önceki hafta oynadığı karşılaşmada Beşiktaş’a attığı ilk golün ofsayt olması nedeniyle ekranda 20 dakika santim santim tartışıldığını belirten yöneticiler, F.Bahçe derbisinde Caner Erkin’in 2. sarı kartla atılması gerekirken, pozisyonunun geçiştirildiğini, normalmiş gibi görüldüğünü dile getiriyor.

3) FIRAT AYDINUS, ALİ YILDIRIM VE AYKUT KOCAMAN İLE KOL KOLA!
Fırat Aydınus’un verdiği yanlı kararlarla F.Bahçe’nin maçı 11 kişi bitirmesini sağladığını düşünen Cimbom, hakemin Caner’i, Elmander’e yaptığı faul sonrasında oyundan atamamasına ve Baroni’nin Selçuk’un ceza sahası içinde ayaklarını yerden kestiği pozisyona penaltı çalmamasına öfkeli. Her maçta F.Bahçe lehine düdük çaldığını vurguladıkları Aydınus’un, devre arası soyunma koridorunda F.Bahçeli yönetici Ali Yıldırım ve Aykut Kocaman ile olan samimi görüntülerinden de rahatsızlık duyarak “Devre arası pozisyonları izah etti” dediler.

4) SEYİRCİMİZİ TAHRİK ETTİLER BU NEDENLE CEZA ALMALILAR!
Sarı-Kırmızılılar, maç sonu orta sahada toplanıp ‘köpek taklidi’ yapan Mehmet Topuz ile tahrik edici hareketlerde bulunan Volkan ve Baroni olmak üzere tüm F.Bahçeli oyunculara tepki gösteriyor. Taraftarlarının galeyana getirilmeye çalışıldığına dikkat çeken G.Saraylı idareciler, temsilcilerin bunları gözleri ile gördüğünü, sezonun ilk yarısındaki Beşiktaş derbisinden sonra yaptığı hareket nedeniyle ‘seyirciyi tahrik ettiği’ gerekçesiyle ceza alan Melo gibi, F.Bahçeli futbolcuların da aynı mantıkla ceza alması gerektiğini belirtiyorlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.