Galiba emekliliğim geldi

Galiba emekliliğim geldi

Aydın Doğan, 50 yıllık iş hayatının 30 yılının gazete sahibi olarak geçtiğini, 1979 yılında gazete sahiplerinin en genci olduğunu belirterek, "Bugün ise en yaşlıları benim.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC)'nce düzenlenen 2009 Başarılı Gazeteciler Yarışması'nda ödül kazanan basın mensuplarına ödülleri verildi.

Zorlu Grand Otel'de düzenlenen törene Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Belediye Başkanı Yardımcısı Osman Necip Sevinç, Emniyet Müdürü Feridun Boz, işadamı Aydın Doğan, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Teknik Direktör Şenol Güneş, davetliler ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

TGC Başkanı Ergün Ata'nın yaptığı konuşma ile başlayan törende, ilk ödül, işadamı Aydın Doğan'a verildi. Ziyad Nemli Büyük Ödülü'ne layık görülen Doğan'ın ödülünü, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin en eski üyelerinden olan gazeteci Altan Öymen verdi.

Jüri Özel Ödülüne layık görülen 'Dumansız Hava Sahası' projesinin mimarlarından TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı ve Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl'e ise ödülünü, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık verdi.

Aydın Doğan, ödülünü almasının ardından yaptığı konuşmada, 50 yıllık iş hayatının 30 yılı gazete sahibi olarak geçildiği söyledi. 1979 yılında gazete sahiplerinin en genci olduğunu kaydeden Doğan, "Bugün ise en yaşlıları benim. Galiba benim de emeklilik zamanım geldi." dedi.

Törende daha sonra yarışmada başarı ve mansiyon kazanan basın mensuplarına ödülleri verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :