Garanti bankasından 817.Şube

Garanti bankasından 817.Şube

Garanti Bankası, İsveç'te 40 bin ilçede 20 bin nüfusu olan ve her geçen gün değeri artan Konya'nın Kulu ilçesine 817. şubesini açtı.

ATİLA ALTUNTAS'IN HABERİ...

Toplam şube sayısı 817'ye ulaşan Garanti Bankası Konya’nın Kulu ilçesinde Şubesini hizmete açtı. Atatürk Caddesi üzerinde hizmete giren şube açılışına Kulu kaymakamı Erkaya Yırık ve Kulu Belediye başkanı Dr. Ahmet Yıldız ve çok sayıda davetli katıldı.

Farklı bir hizmet anlayışı ile Kulu’da olduklarını belirten Garanti bankası ilçe müdürü Ayhan Ünal şöyle konuştu; ‘’ "Güçlü teknolojik alt yapımız, etkin insan kaynağı ve geniş ürün yelpazemizle bu günden itibaren Kulu halkının hizmetinde olacağız. Yeni şubemizin bankamıza, değerli halkımıza hayırlı Uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Kulu’da iş yapan esnafları şubeye davet eden Ünal, ‘’Kulu’ya hizmet veren yatırımcı ve esnaflarımızı şubemize davet ediyoruz. İnşallah ortak çalışma platformu oluştururuz ve Kulu’ya beraber hizmet ederiz. İsveç’te 40 bin Kululu yaşıyor. İsveç’te yaşayan Gurbetçi vatandaşlarımızın da dövizlerini bankamızda kullanmaları için cazip önerilerimiz var. Ekim ayında bizzat İsveç’e gidip bütün gurbetçi vatandaşlarımız, sivil toplum örgütlerimizle bir araya gelerek gurbetçilerimizin birikimlerini daha iyi kullanmaları konusunda, yatırım uzmanlarımızla beraber yol gösterici bir rol oynayacağız’’ diye konuştu.

Açılışa katılan Orta Anadolu Bölge Müdürü Gültekin Keskin ise, ‘’Garanti bankası hizmet için kendi kendisiyle yarışıyor. Kaliteli bir hizmetle Kululuların daima yanında olacağız, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını tespit edip ona göre hareket edeceğiz’’ dedi.

Kulu İlçe Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yıldızise yaptığı konuşmada, Garanti Bankası'nın Kulu ' da şube açmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Belediye Başkanı Yıldız, Kulu şubesinin Garanti Bankası'na, ülkeye ve ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :