Gazetecinin duruşmasında olaylar

Gazetecinin duruşmasında olaylar

Gazetecinin duruşmasında olaylar çıktı, polis biber gazı kullanarak ortamı sakinleştirdi.

Antalya'nın Kaş ilçesinde bir yerel gazete sahibi olan Mehmet Şeyhoğlu'nun yaklaşık 6 ay önce 23 yaşındaki bir genci tabancayla vurmasının ardından Elmalı Ağır Ceza Mahkemesinde yapılan ilk duruşmada olaylar çıktı.

Duruşma için Elmalı Adliyesine gelen Sedat Bilecan'ın yakınları ile Mehmet Şeyhoğlu'nun yakınları sabah saatlerinde adliye önüne geldiler. Cezaevi aracının adliye sınırlarına girmesiyle ortalık karıştı. Cezaevi aracına saldıran vatandaşlar, jandarma ve polis ekiplerine de saldırdı. Biber gazı ve coplarla olayı yatıştırmaya çalışan emniyet görevlileri, her iki tarafın yakınlarını adliye sınırından uzaklaştırarak olayların büyümesini engelledi. Adliyeden çıkartılırken de zor anlar yaşayan Şeyhoğlu'nun duruşması başka bir tarihe ertelendi.

Temmuz ayında yaşanan olayda Kaş ilçesinde bir otobüs firmasında şoför olarak çalıştığı öğrenilen Sedat Bilecan (23) ile aralarında çıkan tartışma sonucunda gazeteci Mehmet Şeyhoğlu'nun tabancasıyla Bilecan'a ateş açtığı ve Sedat Bilecan kalbinden ve karnından, o sırada olay yerinde olan Emrah Alaca (15) ise ayağından yaralanmıştı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :