Gaziantep Emitt 2011'e hazırlanıyor

Gaziantep Emitt 2011'e hazırlanıyor

Gaziantep ''Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Ve Seyahat Fuarı Emitt 2011'' E Hazırlanıyor.

Gaziantep ''doğu akdeniz uluslararası turizm ve seyahat fuarı emitt 2011'' e hazırlanıyor.
Dünyanın en büyük 6. Turizm fuarı olan 'Emitt 2011'in bu yılki konuk katılımcı ülkesi Arap yarımadasının en güzel ülkelerinden olan Yemen'in etkinlikleri ve sürprizlerle dolu gösterileriyle ülke tanıtımını yapacağı fuara, geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda yurt içinden ve yurt dışından birçok il, kurum ve acentelerin yanı sıra çok sayıda ziyaretçi bekleniyor.

Bu yıl 11-14 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan fuarda, Gaziantep Valiliği Koordinasyonunda, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey Belediyesi, Şehitkâmil Belediyesi, Gaziantep Ticaret Odası ve Güneydoğubirliğin destekleriyle katılımın sağlanılacağı fuarda Gaziantep El Sanatlarının ve Gaziantep Mutfağının da tanıtımı ve sunumu yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi GAMEK Mozaik Okulundan mozaik ustası Mehmet Yılmaz'ın workshop çalışması ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları topluluğunun hazırladığı Gaziantep Geleneksel Kına Gecesi kültürü fuar'ın ikinci gününe damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Etiketler :