Gazze Fatihi Takva derneğini ziyaret etti

Gazze Fatihi Takva derneğini ziyaret etti

Gazze fatihi İsveç yeşiller partisi milletvekili Mehmet Kaplan Takva derneğini ziyaret etti...

ATİLA ALTUNTAŞ/STOCKHOLM

İsrail'den döndükten sonra, İsveç'te gündemin bir numaralı ismi olan Yeşiller partisi Türk asıllı milletvekili Mehmet Kaplan TAKVA derneğini ziyaret etti. Kaplan'ın ziyaretinde, Babası Ökkeş Kaplan ve kardeşi Tuncay Kaplan'da eşlik etti.
 
Mehmet Kaplan'ın ziyaretinden Takva Derneği üyeleri oldukça memnun kaldıklarını belirttiler. TAKVA Derneği başkanı Sıtkı Ağralı, Mehmet Kaplan'ın ziyaretinden ötürü çok memnun kaldıklarını belirterek teşekkür etti. Mehmet Kaplan'ın sağ salim geri dönmesine çok sevindiklerinin altını çizen Ağralı, ''Mehmet kardeşimiz büyük bir mücadele örneği göstermiştir, onunla gurur duyuyoruz. Ayrıca Mavi Marmara gemisinde yüce dava için İsrail askerlerince katledilen şehitlerimizde rahmetle anıyor, tüm yakınlarına başsağlığı diliyoruz'' dedi.
 
TAKVA derneği başkanı Sıtkı Ağralı'nın davetinden ötürü başkan ve dernek üyelerine teşekkür eden Kaplan, Gazze'ye yardım gemisi organizasyonunun nasıl yapıldığını ve İsrail'de neler yaşadıklarını basına yansımayan bölümünü ayrıntılarıyla anlat

 

Etiketler :