Gazze heyetindeki sürpriz isim

Gazze heyetindeki sürpriz isim

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'yla Gazze'ye giden isimler arasında Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da olduğu öğrenildi.

 

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Gazze'yi bugün ziyaret ediyor. Davutoğlu'nun, Arap Birliği Genel Sekreter Nebil el-Arabi liderliğinde Gazze'ye gidecek 9 dışişleri bakanı ile beraber olacağı kaydedildi.

Ahmet Davutoğlu Türkiye Saatiyle 15.05'te Gazze'ye beraberindeki heyetle giriş yaptı.

BİLAL ERDOĞAN DA GAZZE'DE

Gazze'ye gidecek isimler arasında Türkiye'den bazı gazeteciler de yer alırken çok dikkat çeken bir isim de heyette yer aldı. Başbakan Erdoğan'ın küçük oğlu Bilal Erdoğan da Gazze'ye gidiyor. Başbakan Erdoğan'ın da yakın zamanda Gazze'ye sürpriz bir ziyaretgerçekleştireceği de iddia ediliyordu.

GAZZE'DE YARALILARI ZİYARET EDECEK

Heyetin Mısır, Tunus, Fas, Irak, Sudan, Lübnan, Filistin yönetimi, Kuveyt, Suudi Arabistan'dan dışişleri bakanlarından oluştuğu belirtildi. Başbakan Erdoğan'ın Mısır ziyaretinde İsrail ile Hamas arasında ateşkes sağlanması için Kahire'de yoğun diplomatik temaslarda bulunan Davutoğlu'nun Gazze'de de bu çalışmalara devam edeceği kaydedildi. Davutoğlu ve diğer bakanların, Gazze'deyken İsrail'in saldırıları sonucunda yıkılan binaları ve yaralıları ziyaret etmesi bekleniyor.

Gazzeliler Türk heyetini Türk bayraklarıyla karşıladı...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.