Gazze için bir imza da sen at

Gazze için bir imza da sen at

‘‘Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım’’ gemi filosuna destek amaçlı imza kampanyası başlatıldı.

İHH İnsani Yardım Vakfı ve uluslar arası yardım kuruluşları tarafından organize edilen ‘‘Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım’’ gemi filosuna destek amaçlı imza kampanyası başlatıldı.

 

İşgal devleti İsrail’in tehditleri sürerken, Gazze’li dostlarına nefes aldırmayı hedefleyen deniz yardım filosu yoluna kararlılıkla devam ediyor. Siyonistlerin tehditleri ve Rum Yönetiminin ambargosuna karşılık geri adım atmayan insan hakları aktivistlerine Türkiye’den de destekler sürüyor. Mazlum-Der Ankara Şubesi tarafından http://gazzeicinkureselses.blogspot.com sitesi aracılığıyla dünya halkları nezdinde tepkileri örgütleyebilmek ve bu tepkinin muhataplarına ulaşmasını sağlayabilmek amacıyla imza kampanyası başlatıldı. Sizde imza kampanyasına katılarak filodaki kardeşlerinize destek verip Gazzeli mazlumların yanında olabilirsiniz…

 

MAZLUMDER’DEN AÇIKLAMA

Diğer taraftan Mazlum-Der Ankara Şube Başkanı Üstün Bol, başlattıkları imza kampanyası hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamasında filo hakkında bilgiler veren Bol, “Free Gaza hareketi ve İHH’nın öncülüğünde yola çıkan Gazze’ye insaniyardım götürmeyi ve bir an olsun Gazze’li dostlarına nefes aldırmayı hedefleyen deniz yardım filosu Akdeniz’de Kıbrıs açıklarında bekliyor. Dünyanın farklı coğrafyalarından yola çıkan diğer yardım gemileriyle buluşup, dünyanın birçok ülkesinden parlamenterleri de gemilerine aldıktan sonra uluslararası sulardan Gazze karasularına girerek hepimizin emanetlerini sahiplerine iletecekler” dedi.

ZALİMLER KAYBEDECEK

Bol sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Ancak Filistin topraklarını işgal eden güç insani yardım gemilerine operasyon yapabileceğini, komandolarını gemilere çıkararak insan hakları aktivistlerini ve yardım gönüllülerini tutuklayabileceğini açıkladı. Uluslararası hukuka doğrudan tecavüz anlamına gelen ve herhangi bir korsanlık faaliyetinden farkı bulunmayan bu mütecaviz tavır, eğer dünya kamuoyu ve dünya ülkelerinin siyasi liderleri gereken tepkiyi göstermezse gözlerimiz önünde yaşanacak! Dünya halkları nezdinde tepkileri örgütleyebilmek ve bu tepkinin muhataplarına ulaşmasını sağlayabilmek amacıyla http://gazzeicinkureselses.blogspot.com adresinde bir blog kurduk. Bu blog ile Türkçe, İngilizce, Almanca, Kürtçe, Arapça, İsveç’ce, Yunanca dillerinde hazırlanmış ortak metni adı anılan ülkelerin siyasi liderlerine, Başbakanlık, Dışişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı, Adalet Bakanlığı ve ilgili diğer bakanlıklarına, İsrail Savunma Bakanlığına, İsrail Adalet Bakanlığına, İsrail Başbakanlığına, İsrail’in elçilik ve konsolosluklarına, İslam Konferansı Örgütü’ne, Birleşmiş Milletler Teşkilatı’na, uluslararası basın ajanslarına, uluslararası insan hakları örgütlerine sadece bir tıkla ulaştırabileceksiniz. Lütfen sizde http://gazzeicinkureselses.blogspot.com/ Adresi üzerinden e-mektup göndererek tepkinizi dile getirin, bu örgütlü tepkinin yayılmasına gayret edin ki vicdanlarımız kararmasın! Dünyanın vicdanı ve iyilik kazanacak, zalimler kaybedecek.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :