Gece hayatları yok, içki yasak

Gece hayatları yok, içki yasak

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un gece hayatı ve içki konusundaki konuşması, Brezilya’da bile yankı buldu.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un gece hayatı ve içki konusundaki konuşması, Brezilya’da bile yankı buldu.

Kırmızı-beyazlıların teknik patronunun, İzmir’de yaptığı bir konuşmadaki, “İstanbul’da Laila var, Sivas’ta ise La ilahe İllallah. Şehirde gece hayatı yok. Futbolcuların alkol satın alabileceği bir kaç büfe var, onlarla da iletişim halindeyim. Herhangi bir oyuncum içki aldığında hemen haberim oluyor. Gerekli uyarıyı hemen yapıyorum” demesine yer yeren Glob o Esporte gazetesi, “Türkiye’nin alkolsüz ve gece hayatsız lideri” başlığını kullandı.

Bülent Uygun’un açıklamalarından alıntı yaparak, Sivasspor’un şu anki başarısının futbolcuların gece hayatı olmamasına ve içki içmemesine bağlayan gazete, buna karşın Uygun’u eleştirdi. Globo Esporte, Sivas’ta içkin satan 1-2 yerin, Bülent hoca tarafından uyarılmasını özel hayata müdahale olarak değerlendirdi.

Koltuk sevdası

11 haftadır ligin zirvesini bırakmayan ve dünkü idmanla hazırlıklarını tamamlayan Sivasspor, bugün Denizlispor’u deplasmanda yenerek yerini korumak istiyor. En son 22. haftada Fenerbahçe’ye deplasmanda 4-2 yenilen Sivasspor, bu mağlubiyetin ardından 3 maçta yenilgi yüzü görmedi.

Etiketler :