Geceliği 540 Euro'ya kalıyor

Geceliği 540 Euro'ya kalıyor

30 yıllık cezaevi yaşamından sonra tahliye olan Abdi İpekçi'nin katili Mehmet Ali Ağca, otelde gecelik 540 Avro'ya kalıyor.

Otelin 23. katındaki suit odada kaldığı belirtilen Ağca'nın bir gecelik masrafı bin 200 lirayı buluyor. Ağca'nın masraflarını, kardeşinin ve avukatların karşıladığı iddia ediliyor.

 

Ağca, şu ana kadar otelden hiçbir şey yemedi. Resepsiyondan su dahi istemedi. Tek istediği şey bilgisayar ve yazıcı oldu. Ağca'nın, 2 gün sonra yapacağı konuşma için bilgisayar istediği öğrenildi. Ağca'nın 2 gün sonra yapacağı açıklamalarda, İpekçi cinayetiyle ilgili herhangi bir konuya girmeyeceği öğrenildi. Ağca'nın, daha çok yurtdışına mesaj vermek için papa cinayetiyle ilgili konulara girebileceği öne sürüldü.

 

Ağca'nın avukatı Gökay Gültekin, otelle ilgili şu açıklamalarda bulundu: "20 Ocak 2010 Çarşamba günü basın toplantısı yapacak. Bugün, saati netleşecek basın toplantısının. Birkaç gün Ankara'da kalacak. Shretaon otelde kalacak. Bir yer değişikliği yok. Yalnızca tek oda var. Mehmet Ali Ağca'nın kaldığı oda, suit odada kalıyor. Kimseden yardım almadan kalıyor. Kardeşi var. Bizler varız, hepimiz beraber karşıladık."

Etiketler :