Geleceğin Bilim İnsanları İçin Örnek Şahsiyetler

Geleceğin Bilim İnsanları İçin Örnek Şahsiyetler

Geleceğin Bilim İnsanları İçin Örnek Şahsiyetler programımızın bu ayki konuğu Prof.Dr. İhsan KAYA

Mimar Sinan Mühendis ve Mimarlar Birliği Markası Mucithane'den Geleceğin Bilim İnsanları İçin Örnek Şahsiyetler programı devam ediyor.

Programın bu ayki konuğu; Mühendislik Bilimleri alanında “Kalite kontrol ile bulanık mantık yöntemini entegre ederek” başarılı yayınlara imza atan ve TÜBA-GEBİP ödülüne layık görülen Prof.Dr. İhsan KAYA oluyor.

Mucithane genç bilim insanı adaylarını programa bekliyor.

Tarih: 30 Kasım 2022 Çarşamba

Saat : 20.00

MSMB TouTube Kanalı

img-3956.jpg

Mucithane Nedir?

"Bir icat ortaya çıkarma ve patent geliştirme süreci yoğun Ar-Ge çalışması, etkin piyasa/pazar araştırması ve yüksek maliyet gerektirmektedir. Mucithane, MSMB bünyesinde sözü geçen faaliyetlerin karşılanması maksadıyla kurulmuş bir “Bilim ve Teknoloji Merkezi” olup aynı zamanda inovatif projeler üretmek için araştırmacılar yetiştiren bir “Mucit Okulu”dur. Mucithane, üllkemizin kalkınma ve gelişme sürecine katkıda bulunacak fikirlerin ve icatların yerli/ulusal katılımcılarla buluşturulması ve üretilen teknik bilginin toplum yararına sunulması maksadıyla mucitlere veya mucit adaylarına, fikirlerinin özgünlüğünü veya mevcut ürünlerden farklılığını otaya koyabilme; hangi sorunlara çözüm ürettiğini açıklayabilme; icatlarını yatırımcı kuruluşlarla paylaşma ve üretime geçirebilme imkânı sunmayı hedefleyen bir Mimar Sinan Mühendisler Birliği markasıdır.

Mucithane çalışmalarıyla ilgili daha ayrıntılı bilgi almak için mucithane.org.tr adresini ziyaret edebilir ve aşağıda yer alan Mucithane sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum